Facebook Pixel Τεράστιο θέμα στην Αργεντινή με τον Μπένχαμιν Αγουέρο...
| 2016-12-19 19:46:00

Τεράστιο θέμα στην Αργεντινή με τον Μπένχαμιν Αγουέρο...

Τεράστιο θέμα στην Αργεντινή με τον Μπένχαμιν Αγουέρο...

Προτού αναφέρουμε το τι έχει συμβεί, πρέπει να σημειώσουμε οτι ο γιος του Σέρχιο Αγουέρο, έχει παππού τον Ντιέγκο Μαραντόνα και νονό τον Λιονέλ Μέσι... 

Τι συνέβη λοιπόν με τον μικρό Μπένχαμιν;

Τη Δευτέρα έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά σάιτ της Αργεντινής, καθώς είχε πάει στο "Μπομπονέρα" να δει το Μπόκα Τζούνιορς-Κολόν 4-1, με τον πιτσιρίκο να βλέπει τον Κάρλος Τέβες στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα των "Γενοβέζων", προτού πάει στην Κίνα, τον οποίο μάλιστα και συνάντησε μετά το ματς παίρνοντας και τη φανέλα με την υπογραφή του.

Μετά το ματς λοιπόν, η μαμά του Μπένχαμιν και κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζιανίνα, ευχαρίστησε τον "Απάτσι" στο Twitter, ξεσηκώνοντας όμως θύελλες!

Ο λόγος;

Ο "Κουν" Αγουέρο είναι ορκισμένος οπαδός της Ιντεπεντιέντε και μάλιστα ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει υποσχεθεί οτι θα επιστρέψει εκεί για να κλείσει την καριέρα του. Οι οπαδοί της λοιπόν ξεσηκώθηκαν βλέποντας τον γιο του να υποστηρίζει τη μισητή Μπόκα!

Με τα πολλά, η μαμά του μικρού Μπένχαμιν αναγκάστηκε να ποστάρει ένα κείμενο, εξηγώντας οτι "Φυσικά, όταν επιστρέψει ο μπαμπάς του στην Ιντεπεντιέντε, θα πηγαίνει εκεί στο γήπεδο και θα φοράει τη φανέλα του. Όμως στο μεταξύ απολαμβάνει το "Μπομπονέρα" και τον Τέβες. Αφήστε τον να επιλέξει αυτός με ηρεμία"...

Τέτοιο σίριαλ έγινε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags