Facebook Pixel "Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ντόλι" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-20 17:41:00

"Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ντόλι" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ντόλι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο δημοσίευμα από την Αίγυπτο (kingfut.com) εμπλέκει τους ερυθρόλευκους στην απόκτηση του 23χρονου Νοτιοαφρικανού εξτρέμ, Κίγκαν Ντόλι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o Ντόλι δεν ενδιαφέρεται σε πρόταση της αιγυπτιακής Αλ Αχλί (πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα), διότι περιμένει τις εξελίξεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας...

«Ο διεθνής με τη Νότια Αφρική είναι κοντά σε μετακίνηση στην Ευρώπη, με τη μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό να βρίσκεται στα σκαριά, κατόπιν της ενεργοποίησης της ρήτρας αγοράς από ευρωπαϊκό σύλλογο των 750.000 ευρώ. Παρά την ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο, οι Βραζιλιάνοι (σ.σ. το παρατσούκλι της ομάδας) έχουν πάει τον παίκτη στο δικαστήριο, με τις δύο πλευρές να τοποθετούνται γραπτώς στη λίγκα αναφορικά με το θέμα και να περιμένουν την ετυμηγορία της αρμόδιας επιτροπής», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Κίγκαν Ντόλι αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, Τον Ιούλιο του 2014 μεταγράφηκε από τον Ajax Cape Town (57 συμμετοχές, 5 γκολ, 6 ασίστ) στην Mamelodi Sundowns, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και έχει απολογισμό 9 γκολ και 10 ασίστ.

Ο Ντόλι έχει αγωνιστεί με την Ολυμπιακή ομάδα της Νοτίου Αφρικής (2 συμ.), την U23 της χώρας (5 συμ.), ενώ με την ανδρών έχει σημειώσει δύο τέρματα σε τέσσερις συμμετοχές κάνοντας ντεμπούτο στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014 και το νικηφόρο 3-0 επί του Σουδάν, στο Χαρτούμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags