Facebook Pixel Θα… κάψει θέση ξένου ο Ολυμπιακός για αυτόν;
| 2016-12-20 19:33:00

Θα… κάψει θέση ξένου ο Ολυμπιακός για αυτόν;

Θα… κάψει θέση ξένου ο Ολυμπιακός για αυτόν;

Περίεργο το ρεπορτάζ και μπερδεμένες οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό. Ο SportDog έψαξε το θέμα και σας δίνει τις απαντήσεις…

Δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Αιγύπτου υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Κίγκαν Ντόλι και περιμένει τη δικαστική διευθέτηση της διαφωνίας του παίκτη με την Μαμελόντι Σάνταουνς.

Ωστόσο, ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα, βρήκαμε πως έχει …πολλά κενά και ότι ουσιαστικά πιο πολύ είναι «δουλειά» του μάνατζερ του, παρά πραγματικό ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι όντως έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Νοτιοαφρικάνου εξτρέμ και για αυτό ακούγεται η περίπτωσή του από το καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι και τόσο κοντά στο Λιμάνι όσο παρουσιάζεται. Για τον παίκτη μπορεί να «κυκλοφορούν» τα καλύτερα (μέχρι και ότι είναι ο διάδοχος του Στίβεν Πιενααρ!!!), ωστόσο η δικαστική διαμάχη με τη Μαμελόντι Σάνταουνς και το γεγονός πως εφόσον έρθει, θα πιάσει την τελευταία θέση ξένου στον Ολυμπιακό, μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες για να προχωρήσει το deal!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags