Facebook Pixel Υπομονή ως τις 28/12 στον Ηρακλή...
| 2016-12-22 12:55:00

Υπομονή ως τις 28/12 στον Ηρακλή...

Υπομονή ως τις 28/12 στον Ηρακλή...

Το ποτήρι της υπομονής έχει αρχίσει να ξεχειλίζει στον "Γηραιό", όμως ην απόφαση να περιμένουν ακόμη μία εβδομάδα πήραν όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στα… όρια της προσφυγής.

Οι συζητήσεις που είχαν αυτοί και οι εκπρόσωποί τους με τον Νίκο Καγιούλη και η δέσμευση του δεύτερου για πληρωμές την 28η Δεκεμβρίου απομάκρυναν-προσωρινά- τις όποιες σκέψεις για αποχώρηση.

Πληρωμές που αφορούν μισθούς αλλά και δόσεις συμβολαίων της φετινής χρονιάς. Αυτό που εισέπραξαν άπαντες, ήταν μία σιγουριά από τον άνθρωπο που ηγείται διοικητικά του Ηρακλή ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Στο διάστημα δε αυτών των επτά ημερών ο κ. Καγιούλης καλείται να βρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα επιφέρει, έστω και προσωρινά, ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Πρωτάθλημα. Υλοποιώντας παράλληλα την υπόσχεση που έδωσε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου το πρωί της Δευτέρας.

Σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό είναι την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επομένη να υπάρξει μπαράζ προσφυγών και μία χαοτική κατάσταση. Ένα τέτοιο, απευκταίο για όλους, ενδεχόμενο ουσιαστικά οδηγεί τους κυανόλευκους στη διάλυση, καθώς η ομάδα θα έχει χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του έμψυχου δυναμικού της. Τη στιγμή που ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του μοχθούν για να αντιστρέψουν την διαμορφωθείσα κατάσταση…

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags