Facebook Pixel Πήρε... φωτιά με Καπνίδη στο 91'!
| 2016-12-22 19:58:00

Πήρε... φωτιά με Καπνίδη στο 91'!

Πήρε... φωτιά με Καπνίδη στο 91'!

Η... ανατροπή που έγινε συνήθεια! Ο Άρης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα Χανιά, αλλά με γκολ του Καπνίδη στο 91' γύρισε το ματς, νίκησε με 2-1 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2016!

Το παιχνίδι στο "Κ. Βικελίδης" δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, αφού ο Ζέρης έβαλε μπροστά στο σκορ τα Χανιά μόλις στο 20'.

Παρόλα αυτά, οι Κίτρινοι που βρέθηκαν για τρίτο συνεχόμενο ματς πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα με τον Τάτο στο 40'.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Άρη που πίεσε ασφυκτικά και έχασε ορισμένες απίθανες ευκαιρίες, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 91' για να έρθει το γκολ.

Ο Τάτος έκανε την βαθιά μπαλιά, οι αμυντικοί των Χανιών έδιωξαν προς τα πίσω και ο Καπνίδης που είχε μείνει... ξεχασμένος μέσα στην μικρή περιοχή, έπεσε και με κοντινό πλασέ, έκανε το 2-1 και έβαλε... φωτιά στο "Βικελίδης".

Με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε εκ νέου στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Λαμία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Nίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης (67΄Τζεμπούρ), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Ντούνης (74΄Μιλούνοβιτς)

Χανιά (Θώδορος Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης (89' Ζορό), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (67΄Ντούμος), Σιάννης, Σταματής, Βαρούχας (54΄Νικολόπουλος)

Σερί και ο ΟΦΗ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Football League σημείωσε ο ΟΦΗ που χρειάστηκε ένα τέρμα του Όγκμποε στο 52' για να κάμψει την αντίσταση του Παναιγιάλειου και να επικρατήσει με 1-0.

Έτσι, οι Κρητικοί ανέβηκαν στους 14 βαθμούς και στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags