Facebook Pixel Πήρε θέση ο Κατσαρής για τη νέα Τούμπα!
| 2016-12-25 14:18:00

Πήρε θέση ο Κατσαρής για τη νέα Τούμπα!

Πήρε θέση ο Κατσαρής για τη νέα Τούμπα!

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις...

«Όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων, έτσι κι εμείς θέλουμε κάποια στιγμή να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα βρίσκεται στην Τούμπα. Όλες οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται τις σύγχρονες υποδομές για να μεγαλώσουν περισσότερο και το νέο γήπεδο θα έρθει να προστεθεί στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Σήμερα έχουμε έναν μεγαλομέτοχο, τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μας έχει δείξει ότι το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ δεν είναι επιφανειακό, ενδιαφέρεται για το καλό όλου του Συλλόγου, τον βοηθά ποικιλοτρόπως και οραματίζεται κι αυτός έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.

Μέσα στις σκέψεις του είναι να κάνει καινούριο γήπεδο και όλος ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες, που προβλέπονται από το καταστατικό μας, θα πάρουμε την απόφαση να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

Θα πρέπει φυσικά να προσέξουμε, να μην ξεκινήσουμε κάτι, που δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε, όπως συνέβη με την ΑΕΚ. Υπάρχει, όμως, η εμπειρία για να μας καθοδηγήσει», είπε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ στη FORZA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags