Facebook Pixel "Με κατηγορούσαν για αηδίες"
| 2011-06-30 18:24:00

"Με κατηγορούσαν για αηδίες"

"Με κατηγορούσαν για αηδίες"

Ο Σίντνεϊ Γκοβού παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του και μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, για το μέλλον του, καθώς και για την εξωγηπεδική του ζωή.

Στα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα στην ιστοσελίδα "paris-normandie.fr" ο Γάλλος μίλησε:

- για το μέλλον του...

"Θα μάθετε τις επόμενες εβδομάδες (σύμφωνα με το Γάλλο δημοσιογράφο η συνέντευξη δόθηκε στα μέσα Ιουνίου), είναι πολύ πιθανή μια επιστροφή μου στην Γαλλία. Βέβαια μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία".

- για την εξωγηπεδική του ζωή και τα όσα του καταλογίζουν...

"Όταν κάποιος δέχεται επίθεση έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί και η άλλη να μην κάνει τίποτα. Για αρκετό καιρό, ήθελα να μην κάνω τίποτα. Είμαι διακριτικός αλλά δεν έχω μυστικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να νικήσει κανείς χρειάζεται δουλειά και εγώ δουλεύω πιο πολύ από το να κάνω τις αηδίες που με κατηγορούν ότι έκανα".

- για το εάν θα μπορούσε να δώσει συμβουλές σε νεαρούς παίκτες...

"Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο να δώσω συμβουλές! Εάν ένας νεαρός θέλει να πετύχει στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο, αυτό είναι καλό".

-για το βιβλίο του...

"Αντανακλά στην καριέρα μου το βιβλίο. Στην πραγματικότητα δεν περίμενα τόσα πολλά. Ακόμα και αν έπαιξα ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν μικρός δεν περίμενα να καταφέρω όσα πέτυχα. Αυτό είναι και το θέμα του βιβλίου. Ο εκδότης επικοινώνησε μαζί μου. Ήταν ασυνήθιστο για εμένα και την καριέρα μου".

- για την αποτυχία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής...

"Ήταν μια αποτυχία που ήταν σχεδόν προβλέψιμη ... Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που θα μπορούσε να κάνει κάτι. Ένιωσα σαν να ήταν όλοι εναντίον μας.... Για τον Ντομενέκ απλώς λέω ότι ήταν ένας καλός προπονητής. Όταν λέω προπονητής, εννοώ μόνο από την πλευρά του ποδοσφαίρου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags