Facebook Pixel Τον Μανιάτη "ψήνουν", άλλος κατεβαίνει στην Κύπρο για ΑΠΟΕΛ από Ολυμπιακό - Ο ρόλος κλειδί του Σωτηρίου!
| 2016-12-27 11:45:00

Τον Μανιάτη "ψήνουν", άλλος κατεβαίνει στην Κύπρο για ΑΠΟΕΛ από Ολυμπιακό - Ο ρόλος κλειδί του Σωτηρίου!

Τον Μανιάτη "ψήνουν", άλλος κατεβαίνει στην Κύπρο για ΑΠΟΕΛ από Ολυμπιακό - Ο ρόλος κλειδί του Σωτηρίου!

Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Ποιον δίνει στην Κύπρο για να προχωρήσει μεταγραφή επιθετικού!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο μαγαζί, ένα μαγαζί - γωνία όπως συνηθίζοουμε να λέμε, που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μοιραία, λοιπόν, έχει στο ρόστερ του πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, που δεν γίνεται όμως να βρούνε χρόνο συμμετοχής, κι αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία τους...

Για αυτό και διάφορες ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες κοιτάζουν στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων", προκειμένου να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο Λιμάνι!

Τέτοιος είναι και ο Γιάννης Μανιάτης, που θέλει ο ΑΠΟΕΛ, αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Σκύλος άλλος είναι πολύ κοντά στο να πάει δανεικός στην Κύπρο!

Ο λόγος για τον Πραξιτέλη Βούρο, που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους πρωταθλητές Κύπρου!

Κάτι που αποδεικνύει άλλη μία φορά τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι και ενισχύσει το ρεπορτάζ του SportDog για τον "κλεισμένο" από τον Ολυμπιακό Πιέρο Σωτηρίου!

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως έχει αποκαλύψει ο Σκύλος από τις 9 Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει ήδη τον παίκτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags