Facebook Pixel Μοντέστο: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"
| 2016-12-27 13:41:00

Μοντέστο: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"

Μοντέστο: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"

Με το «Μετάλλιο της Πόλης» τιμήθηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο της Μπαστιά ο Φρανσουά Μοντέστο!

Ο Κορσικανός, αθλητικός διευθυντής πλέον του Ολυμπιακού, ανέφερε πως η ζωή του δεν έχει καμία σχέση τώρα με εκείνη που είχε όταν ήταν ποδοσφαιριστής και έκανε λόγο για την πίεση - με την καλή έννοια - που ασκούν τα εκατομμύρια οπαδών του Ολυμπιακού.

«Ελπίζω να έβγαλα μια καλή εικόνα της Μπαστιά στο εξωτερικό», ανέφερε ο Μοντέστο, ενώ αναφορικά με τον νέο του ρόλο και το πώς είχε συνηθίσει να ζει, συμπλήρωσε. «Πιστεύουν πολλοί πως είναι η ίδια δουλειά, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, επικεντρώνεσαι σε έναν στόχο. Από τις οκτώ το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, έχεις πίεση γιατί κάθε χρόνο πρέπει να είσαι πρωταθλητής. Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί. Πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία, αλλά ήμουν εκεί για 4-5 χρόνια πριν σταματήσω την καριέρα μου. Άρα, πήρα μερικά μαθήματα και επικεντρώθηκα σε αυτόν τον ρόλο».

Από τη μεριά του, δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος της Μπαστιά, Πιερ Σαβελί, που είπε. «Τον ξέρω χρόνια. Εκείνη την εποχή έκανε προπονήσεις με την Μπαστιά. Έπαιζε σε μικρές ομάδες πριν φτιάξει την καριέρα του. Είμαι περήφανος που κράτησε ψηλά τη σημαία της Κορσικής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags