Facebook Pixel Συγκλονιστικό άρθρο Κατσουράνη για Σάντος!
| 2016-12-28 00:37:00

Συγκλονιστικό άρθρο Κατσουράνη για Σάντος!

Συγκλονιστικό άρθρο Κατσουράνη για Σάντος!

Ο παλαίμαχος Έλληνας ανέλαβε να αρθρογραφήσει σε πορτογαλική εφημερίδα για τον προπονητή με τον οποίο συνεργράστηκε σε Εθνική Ελλάδος και ΑΕΚ.

Το δέσιμο του Κώστα Κατσουράνη με τον Φερνάντο Σάντος είναι γνωστό. Οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στην εθνική Ελλάδος όσο και στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Με αφορμή τη βράβευση του Πορτογάλου ως κορυφαίου τεχνικού για το 2016, ο «Κατσούρ» ανέλαβε να γράψει ένα άρθρο για τον δάσκαλό του στην πορτογαλική «Record» και είχε μόνο καλά λόγια να πει!

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Κατσουράνη:

"Πάνω απ' όλα, ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας πολύ καλός φίλος. Περισσότερο απ' όλα, διαθέτει το ξεχωριστό χάρισμα να βγάζει το 120% από τους παίκτες του. Και αυτό το πετυχαίνει χάρη στον χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει. Καταφέρνει να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθήσουν την στρατηγική του, ώστε να νικήσουν στους αγώνες.

Κατά συνέπεια οι παίκτες αποκτούν πίστη σε εκείνον, καθώς βλέπουν ότι έτσι καταφέρνουν να νικούν. Με κάποιον τρόπο περίεργο και μοναδικό, καταφέρνει την ίδια στιγμή να είναι κοντά, αλλά και να κρατάει αποστάσεις από τους παίκτες. Έχει την ικανότητα να διαβάζει πολύ καλά τους αγώνες και να προβαίνει στις παρεμβάσεις που απαιτούνται την κάθε στιγμή.

Γενικότερα θα έλεγα ότι είναι οργανωτικός, αυστηρός, αλλά και επιεικής μαζί την κάθε του στιγμή. Όποιος ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του, γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος. Και γι' αυτό Φερνάντο αισθάνομαι ευγνώμων που σε έχω γνωρίσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags