Facebook Pixel "Mήλον της έριδος" ο στόχος του Παναθηναϊκού - Νέα ομάδα θέλει να τον αρπάξει!
| 2016-12-28 19:14:00

"Mήλον της έριδος" ο στόχος του Παναθηναϊκού - Νέα ομάδα θέλει να τον αρπάξει!

"Mήλον της έριδος" ο στόχος του Παναθηναϊκού - Νέα ομάδα θέλει να τον αρπάξει!

Νέος σύλλογος φέρεται να προστέθηκε σε αυτούς που διεκδικούν τον εκλεκτό των Πρασίνων, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό για την ελληνική ομάδα.

Είναι επιβεβαιωμένο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται επίσημα για τον Μίκαελ Ίσακ της δανέζικης Ράντερς. Οι Πράσινοι έχουν ξεχωρίσει τον Σουηδό για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και θέλουν να τον φέρουν στην Ελλάδα τον Ιανούαριο.

Το πρόβλημα για το Τριφύλλι είναι πως ακόμα μια σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα έχει κάνει κρούση για τον 23χρονο φορ και δεν είναι άλλη από την Άντερλεχτ.

Μόνο που πλέον η κούρσα της απόκτησης του Ίσακ φαίνεται πως δεν είναι μόνο για δυο. Και αυτό γιατί και η βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ φέρεται να έχει μπει κι αυτή στο παιχνίδι της απόκτησής του!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της δανέζικης ιστοσελίδας «bold.dk» κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Βέλγων, οι οποίοι είχαν προσπαθήσει να τον πάρουν το καλοκαίρι του 2016 και πλέον επανέρχονται παρά τον ανταγωνισμό από Άντερλεχτ και Παναθηναϊκό.

Πάντως, τα πάντα είναι ανοιχτά αφού σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο η βούληση του παίκτη όσο και οι οικονομικές απαιτήσεις της Ράντερς, οι οποίες θεωρούνται αρκετά υψηλές, παρά το γεγονός ότι ο Ίσακ μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags