Facebook Pixel Τέλος ο Πασιένσια! Το αντίο του στο Instagram, η τρομερή ατάκα για τον Ολυμπιακό και η εξήγηση για το ιατρικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ)
| 2016-12-28 19:48:00

Τέλος ο Πασιένσια! Το αντίο του στο Instagram, η τρομερή ατάκα για τον Ολυμπιακό και η εξήγηση για το ιατρικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ)

Τέλος ο Πασιένσια! Το αντίο του στο Instagram, η τρομερή ατάκα για τον Ολυμπιακό και η εξήγηση για το ιατρικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ)

Ο Γκονσάλο Πασιένσια ανακοίνωσε από το Instagram ότι έλυσε την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που προσωρινά επιστρέφει στην Πόρτο για να φύγει ξανά δανεικός στη Ρίο Άβε, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που έπαιξε σε μία από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρώπης, ενώ σημείωσε πως πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

«Θέλω όλοι να ξέρετε ότι μόλις τερμάτισα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συνεχή τους στήριξη τους τελευταίους μήνες. Ήταν απόλυτη χαρά μου να δουλέψω σε μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη και το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν μπόρεσα να συνεισφέρω με μεγαλύτερο τρόπο στην επιτυχία που αυτή η ομάδα δεδομένα θα έχει αυτή την χρονιά.

Δυστυχώς ένα θέμα υγείας με εμπόδισε να αποδώσω πάνω στην στιγμή που έπαιρνα την ευκαιρία μου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω κάθε ένα από εσάς που έσωσε την συμπαράσταση και την στήριξη του στο θέμα υγείας μου. Σας διαβεβαιώνω όλους ότι είμαι υγιής, δυνατός, και αποφασισμένος να επιστρέψω στα γήπεδο με περισσότερη δύναμη και αφοσίωση.

Ο Θεός με τρόμαξε, αλλά δεν με έριξε.

Ευχαριστώ Ολυμπιακέ. Το μέλλον ξεκινά τώρα!

Είμαι πίσω!!!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags