Facebook Pixel Tον διώχνουν, αλλά δεν τον ξεχνούν!
| 2016-12-29 10:52:00

Tον διώχνουν, αλλά δεν τον ξεχνούν!

Tον διώχνουν, αλλά δεν τον ξεχνούν!

Τι κρύβεται πίσω από την πρώτη αποχώρηση στον Ολυμπιακό και ποια είναι τα δεδομένα που δείχνουν ότι ο παίκτης κάθε άλλο παρά ξεγραμμένος είναι!

Η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι δεν ήταν η απόκτηση κάποιου παίκτη, αλλά η παραχώρηση ενός δικού του.

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα που δόθηκε δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στη δανέζικη Έσμπιεργκ, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Πάουλο Μπέντο.

Πάντως, αυτός ο δανεισμός προχώρησε καθαρά για το καλό του παίκτη, στον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ. Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να μην τον… έβλεπε καν, ωστόσο οι διοικούντες του Ολυμπιακού γνωρίζουν τα προσόντα και τις προοπτικές του νεαρού αριστερού μπακ και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να πάει χαμένος.

Έτσι, αντί να τον αφήσουν να χαραμίζει το ταλέντο του με έναν προπονητή που δεν τον υπολογίζει, προτίμησαν να τον στείλουν σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής με την προοπτική να γυρίσει καλύτερος και πιο έμπειρος.

Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Τσιμίκας θεωρείται σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο αποδεικνύεται ακόμα και από την ανακοίνωση του δανέζικου συλλόγου.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ο ανταγωνισμός για μια θέση στο ρόστερ είναι σκληρός. Ο σύλλογος δεν ήθελε να πουλήσει τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, αλλά να τον παραχωρήσει κάπου που θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε με πολύ ευνοϊκούς όρους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, γεγονός που αποδεικνύει τις προθέσεις των πρωταθλητών αναφορικά με τον νεαρό παίκτη! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags