Facebook Pixel Θα μας τρελάνει ο Ζερβινιό: "Τόσα παίρνω για κάθε γκολ στην Κίνα"!
| 2016-12-30 18:25:00

Θα μας τρελάνει ο Ζερβινιό: "Τόσα παίρνω για κάθε γκολ στην Κίνα"!

Θα μας τρελάνει ο Ζερβινιό: "Τόσα παίρνω για κάθε γκολ στην Κίνα"!

Διαβάστε την παραδοχή του Ιβοριανού για το απίστευτο μπόνους που βάζει στην τσέπη του κάθε φορά που σκοράρει στο κινεζικό πρωτάθλημα και... ζαλιστείτε ελεύθερα!

Η Κίνα έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του ποδοσφαίρου αφού οι ομάδες της χώρας προσφέρουν τρελά λεφτά και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ορισμένους πολύ μεγάλους αστέρες.

Ένας από αυτούς είναι ο Ζερβινιό, ο οποίος μετά από καριέρα σε Άρσεναλ και Ρόμα -μεταξύ άλλων- αγωνίζεται πλέον στην HebeiFortune.

Υπάρχουν πολλοί που κατακρίνουν τους παίκτες που μετακομίζουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα όντες στην καλύτερη ηλικία της καριέρας τους, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιβοριανού, υπάρχει αντίλογος και μάλιστα πολύ ισχυρός.

«Παίρνω 150.000 ευρώ για κάθε γκολ που βάζω και περισσότερες από 60.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Στην Ευρώπη αυτό δεν υπάρχει, ούτε καν στη Ρεάλ Μαδρίτης», αποκάλυψε ο Ιβοριανός αστέρας αφήνοντας τους πάντες… κάγκελο!

Αφού, λοιπόν, έχει σκοράρει 3 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, υπολογίζουμε ότι έχει προσθέσει ήδη 450.000 ευρώ έξτρα στα 10.000.000 που παίρνει ετησίως, ενώ σε αυτό το ποσό δεν μετράμε και το μπόνους συμμετοχής!

Άντε μετά να του πει κανείς ότι έκανε κακή επιλογή να πάει στην Κίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags