Facebook Pixel Πάει για το 2 στα 2 η ΑΕΚ!
| 2016-12-31 09:43:00

Πάει για το 2 στα 2 η ΑΕΚ!

Πάει για το 2 στα 2 η ΑΕΚ!

Στην Ένωση αισιοδοξούν οτι οι περιπτώσεις των Φεντερίκο Μπράβο και Χόρχε Περέιρα Ντίαζ θα έχουν αίσιο τέλος

Όσον αφορά στον Περέιρα Ντίαζ, υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία σε ό,τι αφορά στα οικονομικά δεδομένα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Απομένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Τζοχόρ της Μαλαισία, μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη με ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ του Αργεντινού και του συλλόγου.

Μάλιστα, η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και γι’ αυτό είναι κι εκείνη σε αντίστοιχη διαδικασία με τον ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει, εκτός σοβαρού απροόπτου θετικά...

Με τον Μπράβο, υπάρχει ουσιαστικά προφορική συμφωνία και αυτή θα πρέπει να γίνει και γραπτή, αμέσως μόλις η Ενωση στείλει και εγγράφως την πρόταση της.

Πάντως, ο Αργεντινός δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο κι εφόσον αποκτηθεί, δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου (εκτός κι αν αποδεσμευτεί κάποιος εκ των Μανουέλ Ντίας και Ρόναλντ Βάργκας) και αφετέρου αν γίνει η μεταγραφή, η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει ένα όχι τεράστιο αλλά σίγουρα σεβαστό ποσό στην Μπόκα Τζούνιορς ως τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags