Facebook Pixel Αδιανόητο "έγκλημα" του ΠΑΟΚ: Δείτε ποιος κοστίζει 2.676 ευρώ ανά λεπτό και θα τραβάτε τα μαλλιά σας...
| 2016-12-31 12:15:00

Αδιανόητο "έγκλημα" του ΠΑΟΚ: Δείτε ποιος κοστίζει 2.676 ευρώ ανά λεπτό και θα τραβάτε τα μαλλιά σας...

Αδιανόητο "έγκλημα" του ΠΑΟΚ: Δείτε ποιος κοστίζει 2.676 ευρώ ανά λεπτό και θα τραβάτε τα μαλλιά σας...

Είναι με διαφορά η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην Τούμπα! Ποιος παίκτης που δεν έχει προσφέρει τίποτα στοιχίζει στη διοίκηση ένα τσουβάλι λεφτά; Ε, δε σας πηγαίνει το μυαλό!

Ασφαλώς και ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε και επιτυχημένες μεταγραφές, στο διάστημα που είχε το «κουμάντο» στον ΠΑΟΚ. Έκανε όμως και αποτυχημένες…

Ειδικά αυτή του Τέρι Αντόνις, του Ελληνοαυστραλού χαφ που ο Δανός αθλητικός διευθυντής έφερε στην Τούμπα από τη Sydney FC, παίρνει… χωρίς συναγωνισμό τον τίτλο της πιο αποτυχημένης, με το ποσό που έχει βγάλει έως τώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις υπηρεσίες του να είναι… αστρονομικό!

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ βέβαια, ο 23χρονος μέσος θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς ως δανεικός στους Western Sydney Wanderers όπως αυτοί ανακοίνωσαν και επίσημα χθες, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δαπανήσει έως τώρα γι΄ αυτόν κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ!

Περίπου 450 χιλιάδες ευρώ πήρε η Sydney FC πέρσι το καλοκαίρι για τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ, 200 χιλιάδες ευρώ λέγεται πως πήραν οι μάνατζερ του και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή προβλέπει 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Αν κάνει κάποιος την πρόσθεση, υπολογίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πλήρωνε σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιό του το διάστημα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έως τώρα όπου έδωσε δανεικό τον Αντόνις στη Βέροια, προκύπτει ένα ποσό της τάξης των 950 χιλιάδων ευρώ!

Στη Βέροια ο Αντόνις αγωνίστηκε ολόκληρα… δύο λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο την 7η αγωνιστική, ενώ πέρσι στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου, συνολικά 355 λεπτά!

Αν διαιρέσει κανείς τα χρήματα που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ για τον Αντόνις με τα λεπτά που αγωνίστηκε, προκύπτει το ποσό των 2.676 ευρώ ανά λεπτό! Πραγματικά απίστευτο…

Το συμβόλαιο πάντως του Αντόνις με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2018 και έτσι δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι εάν δεν καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα των Western Sydney Wanderers.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags