Facebook Pixel Τι παίζει με Αρβανίτη και ΠΑΕ Άρη;
| 2016-12-31 13:10:00

Τι παίζει με Αρβανίτη και ΠΑΕ Άρη;

Τι παίζει με Αρβανίτη και ΠΑΕ Άρη;

Έχουν βάση τα σενάρια ενεργοποίησης του μπασκετικού παράγοντα των "κίτρινων" στην ΠΑΕ; Τι λέει ο ίδιος;

Από την στιγμή που η φήμη είδε το φως της δημοσιότητας, ο Αρβανίτης έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που ρωτούσαν να μάθουν αν αληθεύει. Προτρέποντάς τον μάλιστα, να εμπλακεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να βοηθήσει στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση.

Μέσα σε όλους όσους επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, ήταν φυσικά και η Arena Press. Ο κ. Αρβανίτης μας αρνήθηκε ευγενικά κάποια δήλωση ή τοποθέτηση, ενώ παράλληλα δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την φημολογία που τον θέλει να παραιτείται από την ΚΑΕ για να μεταπηδήσει στην ΠΑΕ. Ωστόσο, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, ο Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι παραμένει ένας σταθερός στρατιώτης του Άρη και υπογράμμισε ότι όπου και αν χρειαζόταν ο Σύλλογος την βοήθειά του, εκείνος θα ήταν «παρών» χωρίς να τον ενδιαφέρουν παραγοντικοί τίτλοι και καρέκλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πάντως, υπάρχουν δυο σημαντικά δεδομένα που ενισχύουν την φημολογία που αναπτύχθηκε. Το πρώτο είναι η πολύ καλή σχέση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Λευτέρη Αρβανίτη, με τον οποίο τα λένε συχνά – πυκνά στις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης, στα εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την οικογένεια Λάσκαρη και το ότι, παρά τις καλές της σχέσεις με τον Αρβανίτη, δεν θα ήταν αρνητική με μια πιθανή παραίτησή του από την ΚΑΕ, καθώς ούτως ή άλλως δεν έχει ουσιαστικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων για τα μεγάλα θέματα της ομάδας.

ArenaPress

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags