Facebook Pixel "Απλά έγινα πιο αναγνωρίσιμος"
| 2017-01-01 13:15:00

"Απλά έγινα πιο αναγνωρίσιμος"

"Απλά έγινα πιο αναγνωρίσιμος"

Ο Φερνάντο Σάντος επελέγη από την πορτογαλική αθλητική εφημερίδα "A Bola" ως ο άνθρωπος της χρονιάς, με τον ίδιο να δηλώνει οτι "σχετικά με τον αθλητισμό ήταν σίγουρα η πιο όμορφη χρονιά στη ζωή μου"

«H κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί ένα σημείο αναφοράς. Είναι κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί. Ενα ιστορικό ορόσημο, όχι μόνο στη ζωή μου, αλλά και στις ζωές πολλών περισσότερων ανθρώπων για διάφορους λόγους. Για εμάς, εκείνους που ενεπλάκησαν άμεσα στην κατάκτηση του ευρωπαικού πρωταθλήματος και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις στον πορτογαλικό λαό να γευτεί ένα θρίαμβο αυτού του διαμετρήματος, είναι μια τεράστια στιγμή », πρόσθεσε ο Φερνάντο Σάντος, αποκαλύπτοντας τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά την κατάκτηση του Euro 2016:

«Τίποτα. Δεν έχω αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου, πως ενεργώ σε καθημερινή βάση. Μέσα μου τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αλλά κοιτάζοντας τα πράγματα ρεαλιστικά, επισημαίνω ότι, από τις 10 Ιουλίου του 2016, έγινα πιο αναγνωρίσιμος από τους ανθρώπους στο δρόμο. Μια μεγάλη χαρά για εμένα, αυτό που μπόρεσα να δώσω στους Πορτογάλους…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags