Facebook Pixel Μόνο χθεσινός δεν είναι
| 2017-01-01 14:28:00

Μόνο χθεσινός δεν είναι

Μόνο χθεσινός δεν είναι

Από χθες το όνομα του Λευτέρη Αρβανίτη φιγουράρει ως το Νο1 φαβορί για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ. Ενδεχόμενο υπαρκτό και αρκετά πιθανό με τα τωρινά δεδομένα.

Οι πρώτες ημέρες του 2017, θα φανεί αν θα...πάρουν τελικά τον κ. Αρβανίτη από το Αλεξάνδρειο και θα τον πάνε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε κάθε περίπτωση πάντως, μιλάμε για έναν άνθρωπο που μόνο χθεσινός δεν είναι στον σύλλογο, αποτελώντας ένα από τα λίγα πρόσωπα κοινής αποδοχής που διαθέτει η ομάδα. Τίτλος που δεν του χαρίστηκε, αλλά τον κέρδισε με την προσφορά του στον ΑΡΗ τα τελευταία 16 χρόνια που βρίσκεται ενεργά στις τάξεις του συλλόγου. Από τον Ερασιτέχνη, μέχρι την προεδρεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ετσι γνωρίζει την ομάδα και αφουγκράζεται τον κόσμο όσο λίγοι πλέον.

Η αρχή με τον ΑΣ

Η έναρξη της πορείας του στον ΑΣ χρονολογείται το 2001, όταν επί προεδρείας Μιχάλη Ζορπίδη ανέλαβε υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στο μπάσκετ, αγοριών και κοριτσιών. Με αρκετές εργατοώρες στο ενεργητικό του, συνέβαλε καταλυτικά στην πλήρη αναδιοργάνωση των τμημάτων που επί της παρουσίας του έφεραν ουκ ολίγους τίτλους στο σύλλογο (δύο πανελλήνια εφήβων, ένα παίδων και ένα κορασίδων), μαζί με την ανάδειξη παικτών όπως οι Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Μποχωρίδης.

Η πρώτη επαφή με την ΚΑΕ

Το 2006 ήρθε η ώρα για τον Λευτέρη Αρβανίτη να εμπλακεί διοικητικά με τον Ερασιτέχνη. Η... αναχώρηση Ματθαίου και Σκόρδα για την ΠΑΕ, άνοιξε τον δρόμο ώστε ο Αρβανίτης να μπει στο διοικητικό συμβούλιο και να αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα, επί προεδρείας Νίκου Παπαδόπουλου. Τότε ήταν που υπήρξε και η πρώτη επαφή με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από το 2006 μέχρι το 2011 ήταν και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στις διοικήσεις της ΚΑΕ, με την οποία έχει τριβή πενταετίας, συνεχίζοντας παράλληλα τη δράση του στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Το βαρύ φορτίο

Τον Μάιο του 2012 και με τον Γιάννη Δαμιανίδη να περνά την πόρτα της εξόδου, η νέα διοίκηση -πρωτοδικείου- που προκύπτει, έχει επικεφαλής τον Λευτέρη Αρβανίτη. Στην πιο μεγάλη ευθύνη που είχε αναλάβει, από τη μέρα που πέρασε την πόρτα του συλλόγου.

Με τη βοήθεια του συνεργάτων του και αρκετή υπομονή, κατάφερε να συμμαζέψει την... καμμένη γη που παρέλαβε και σταδιακά να επαναφέρει τον ΑΡΗ στο προσκήνιο, με μεγαλύτερη επιτυχία την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο. Δημιούργησε μία ελκυστική εταιρία και την έβαλε στο σωστό μονοπάτι, για να αναλάβει τρία χρόνια αργότερα ο Νίκος Λάσκαρης και τα υπόλοιπα να αποτελούν ιστορία...

Δεν μασάει ποτέ τα λόγια του

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του, είναι περιορισμένες. Οποτε όμως του δίνεται η ευκαιρία φροντίζει να μιλάει πάντα έξω από τα δόντια, δεν κρύβεται ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει αρεστός σε κανέναν. Ούτε μέσα στον ΑΡΗ αλλά και ούτε στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Για αυτό και στο άκουσμα της πιθανότητας να εμπλακεί με την ΠΑΕ, όλοι είδαν μία πολύ καλή... μεταγραφή για το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Πηγη: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags