Facebook Pixel Φετφατζίδης: "Έγινε κρούση από Παναθηναϊκό και..."
| 2017-01-02 08:22:00

Φετφατζίδης: "Έγινε κρούση από Παναθηναϊκό και..."

Φετφατζίδης: "Έγινε κρούση από Παναθηναϊκό και..."

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στη "Live Sport" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των "πρασίνων"! Ποια ήταν η ατάκα του για τον Ολυμπιακό;

Εκτός λοιπόν από τον Παναθηναϊκό, υπήρξε κι άλλη ομάδα από την Ελλάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, δίχως να την κατονομάσει.

Παράλληλα, ο διεθνής μέσος είπε ότι θα συνεχίσει εκτός απροόπτου στην Αλ Αχλί.

Οι δηλώσεις του στη «Live Sport»:

Για το αν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό: «Υπήρξε ενδιαφέρον, έγινε μία πρώτη κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Για το αν υπήρξε κρούση από άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό: «Υπήρξε επαφή. Μου βάζεις δύσκολα (σ.σ. για τον Ολυμπιακό). Δεν θέλω να επεκταθούμε, έρχομαι σε δύσκολη θέση, έχω συμβόλαιο με την Αλ Αχλί και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω εδώ».

Για το συμβόλαιό του: «Η συμφωνία ήταν για 2+2 χρόνια. Τον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι δύο πρώτες σεζόν και θα γίνουν οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια. Υπάρχουν όροι με δικαίωμα από πλευράς συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και εκείνοι από εμένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags