Facebook Pixel Υπογράφει ο Περέιρα Ντίας, σε καλό δρόμο του Μπράβο
| 2017-01-02 08:51:00

Υπογράφει ο Περέιρα Ντίας, σε καλό δρόμο του Μπράβο

Υπογράφει ο Περέιρα Ντίας, σε καλό δρόμο του Μπράβο

Σε μεταγραφικό... mood είναι στην Ένωση, καθώς ο Χόρχε Περέιρα Ντίας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και για τον Φεντερίκο Μπράβο

Με τον 26χρονο επιθετικό υπάρχει επί της ουσίας συμφωνία, ωστόσο απομένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου του με την Τζοχόρ και αυτό δεν είναι τόσο απλό δεδομένου ότι του οφείλονται αρκετά χρήματα από το σύλλογο της Μαλαισίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή και ελπίζουν να είναι σε θέση να υπογράψουν τον παίκτη και να τον φέρουν στην Ελλάδα ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ζοσέ Μοράις.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο αλλά όχι τόσο προχωρημένη είναι και η υπόθεση του Φεντερίκο Μπράβο. Στον 23χρονο αμυντικό μέσο έχει κατατεθεί πρόταση, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να πάρει το χρόνο του για να εξετάσει κι άλλες επιλογές που θα έχει μένοντας ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags