Facebook Pixel "Έχει τη δυνατότητα να γίνει νέος Μπλάνκο"!
| 2017-01-03 08:47:00

"Έχει τη δυνατότητα να γίνει νέος Μπλάνκο"!

"Έχει τη δυνατότητα να γίνει νέος Μπλάνκο"!

Τρεις Αργεντινοί ποδοσφαιριστές που παίζουν χρόνια στην Ελλάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό φορ, Χόρχε Περέιρα Ντίας, που θέλει να υπογράψει η Ένωση

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες του Ατρομήτου, Χαβιέ Ούμπιδες, Μάρτιν Τόνσο και Μαριάνο Μπίτολο στάζουν μέλι για τον Περέιρα Ντίας!

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πανέξυπνος και απρόβλεπτος; Στις κινήσεις του, ειδικά μέσα στην περιοχή όπου δύσκολα μπορείς να τον μαρκάρεις. Βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ΑΕΚ βάζοντας γκολ και να γίνει ο νέος Μπλάνκο. Τον θυμάμαι από το ξεκίνημά του στη Φεροκαρίλ, που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και από τότε παρακολουθώ την εξέλιξή του. Είναι θαυμάσια επιλογή για την ΑΕΚ», τόνισε ο Χαβιέρ Ούμπιδες.

Ο Μαριάνο Μπίτολο είπε: «Ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και την άνεση στο σκοράρισμα. Στη Λανούς δεν έκανε το μπαμ, αλλά στην Ιντεπεντιέντε έκανε αίσθηση», ενώ ο Μάρτιν Τόνσο τόνισε: «Πολύ γρήγορος και απρόβλεπτος παίκτης. Στη Μαλαισία έπαιζε περισσότερο στα πλάγια, αλλά σαφώς και αποδίδει ως σέντερ φορ. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags