Facebook Pixel Μνημόνιο... Τσίπρα "κατασπάραξε" τον Άρη!
| 2017-01-03 17:55:00

Μνημόνιο... Τσίπρα "κατασπάραξε" τον Άρη!

Μνημόνιο... Τσίπρα "κατασπάραξε" τον Άρη!

Την πρώτη του ήττα (2-0) στην φετινή Football League γνώρισε ο Άρης από την Καλλιθέα με πρωταγωνιστή του αγώνα τον Ανδρέα Τσίπρα!

Ο άσος της Καλλιθέας σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (66' και 77') και της έδωσε το δεύτερο φετινό της τρίποντο, υποχρεώνοντας τους Κίτρινους στην πρώτη τους ήττα, που μπορεί να τους ρίξει στην τρίτη θέση.

Πάντως οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, αλλά από ουσία... μηδέν, κάτι που τους στοίχισε, τελικά.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πάγκο της Καλλιθέας έκανε το ντεμπούτο του ο Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Τάκη Γκώνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (36΄ Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (75΄ Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής (84΄ Ηλιάδης).

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74΄ Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄ Τζεμπούρ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags