Facebook Pixel Μάγκικη δήλωση Αναστόπουλου για την ήττα από την Καλλιθέα!
| 2017-01-03 19:00:00

Μάγκικη δήλωση Αναστόπουλου για την ήττα από την Καλλιθέα!

Μάγκικη δήλωση Αναστόπουλου για την ήττα από την Καλλιθέα!

Διαβάσατε τι είπε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την πρώτη ήττα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα;

Ο κόουτς των Κίτρινων εξήρε την εικόνα της Καλλιθέας και μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, λέγοντας το φοβερό: "Τι να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε;".

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δυστυχώς το 2017 δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε με δύο γκολ, αλλά χάσαμε. Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Δεν βρεθήκαμε στην μέρα μας στα τελειώματα. Στην πρώτη επίθεση της Καλλιθέας φάγαμε το γκολ . Δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο κυνηγούς και με τα εξτρέμ. Το να κλαίμε δεν έχει καμία σημασία τώρα και κανένα κέρδος. Εύχομαι η Καλλιθέα να έχει και στα επόμενα ματς αυτή την εικόνα. Είναι νεανική ομάδα, τα παλεύει τα ματς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Δεν τους δώσαμε χαρά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Παναιγιάλειο».

Για τις ευκαιρίες που είχαν Άρης και Καλλιθέα: «Ο Ίλιτς και όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες. Μας έλειπε το τελείωμα. Από εντυπώσεις δεν χρειαζόμαστε, θέλουμε τους βαθμούς. Σήμερα μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει και αυτή ήταν ο Άρης. Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, ηρεμία. Ξέρουμε να διαχειριστούμε τις ήττες».

Για το αν πρόκειται να ενισχυθεί μεταγραφικά ο Άρης: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο. Δεν θα πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ, μόνο με καθαρό μυαλό».

Για το αν οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα της κατηγορίας: «Έχουν καταλάβει οι παίκτες. Δεν βάλαμε τα γκολ. Τι να κάνουμε; Να τους κρεμάσουμε; Απογοητευτήκαμε μετά το γκολ της Καλλιθέας. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags