Facebook Pixel Ο Τσίπρας για Σαμαρά και τον... πρωθυπουργό!
| 2017-01-04 11:52:00

Ο Τσίπρας για Σαμαρά και τον... πρωθυπουργό!

Ο Τσίπρας για Σαμαρά και τον... πρωθυπουργό!

Το πρόσωπο της χτεσινής μέρας στη Football League ήταν ο Ανδρέας Τσίπρας με τα δυο γκολ που σημείωσε στη νίκη της Καλλιθέας επί του Άρη

Ο 23χρονος φορ με αρκετή δόση χιούμορ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM και στην πλάκα που γίνεται -κυρίως στο τελευταίο χρονικό διάστημα- λόγω του επωνύμου του που είναι ίδιο με του πρωθυπουργού. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια, ακούω πάρα πολλά σε κάθε ματς (σ.σ γελάει)», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γεγονός ότι γίνεται συχνά… καζούρα λόγω του ίδιου επώνυμου με τον πρωθυπουργό: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια, ακούω πάρα πολλά σε κάθε ματς (σ.σ γελάει). Θυμάμαι ότι πριν δύο χρόνια έπαιζα δεξί χαφ εγώ σε ένα ματς και αριστερό μπακ ένας Σαμαράς και είχαν ακουστεί πολλά σε εκείνο το ματς. Δεν έχουμε καμία συγγένεια, εγώ είμαι από Καρπενήσι και αν δεν κάνω λάθος είναι από την Άρτα ο πρωθυπουργός».

-το έργο του Τάκη Γκώνια και την διαφορετική φιλοσοφία που έχει με την πλειοψηφία των προπονητών της κατηγορίας και αν πρόλαβε να να αλλάξει πολλά ο Νίκος Κουρμπανάς: «Εντάξει, δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις πολλά. Μάθαμε πολλά από τον Τάκη Γκώνια, μας βοήθησε πολύ. Αλλά υπήρχε άγχος για το αποτέλεσμα. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και μπορούσε να το καταλάβει κάποιος από τις προπονήσεις και το πώς δούλευε. Δεν είχαμε δουλέψει έτσι με άλλον προπονητή είναι η αλήθεια, έκανε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι δύσκολο για τις ομάδες της κατηγορίας, διότι υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει ο Τάκης Γκώνιας κάτι καλό επειδή το αξίζει».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags