Facebook Pixel Τρομερή και μάγκικη δήλωση Γκουαρντιόλα για Σίτι και Γιουνάιτεντ!
| 2017-01-04 12:12:00

Τρομερή και μάγκικη δήλωση Γκουαρντιόλα για Σίτι και Γιουνάιτεντ!

Τρομερή και μάγκικη δήλωση Γκουαρντιόλα για Σίτι και Γιουνάιτεντ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τα είπε έξω απ' τα δόντια για την Μάντσεστερ Σίτι και τους αντιπάλους της, προκαλώντας σάλο στην Premier League.

Οι "πολίτες" έχουν μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου και μάλιστα δεν ικανοποιούν με την αποδοσή τους και ο τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

Αναλυτικά, ανέφερε:

"Δεν έχουμε την ιστορία και τη φανέλα που έχουν ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε στην Ευρώπη με συνέπεια για τα επόμενα δέκα χρόνια και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ώστε να τους φτάσουμε.

Πιστέψτε με, ένας τίτλος δεν θα κάνει τίποτα. Χρειάζονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να πούμε ότι προοδεύουμε. Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι ο σύλλογος είναι σπουδαίος, ότι οι ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί και να κάνουμε τους οπαδούς να πιστέψουν σε μας. Πρέπει να πιστέψουν ότι διαθέτουμε καλό σύνολο.

Αποφάσισα να το αποδείξω στον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Να μετακομίσουμε σε άνετη περιοχή. Αυτό είναι καλό για όλους. Γι' αυτό διάλεξα τη Σίτι. Για να το αποδείξω σε μένα και να βρεθώ μπροστά σε νέα πρόκληση".

Οι άνθρωποι σκέφτηκαν 'Ο Πεπ στη Σίτι; Η Σίτι θα πάρει το πρωτάθλημα'. Όχι, αυτό δεν είναι κάτι που το ενεργοποιείς και το απενεργοποιείς. Χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι τέτοιο. Είναι τρελό να πιστεύετε ότι θα αλλάξω τα πάντα. Ήρθα εδώ για να μάθω. Αν δεν ένιωθα έτσι, θα ήμουν ακόμα στην Μπαρτσελόνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags