Facebook Pixel Μάγκας ο Περόνε! Ζήτησε συγγνώμη από την Ξάνθη!
| 2017-01-04 16:21:00

Μάγκας ο Περόνε! Ζήτησε συγγνώμη από την Ξάνθη!

Μάγκας ο Περόνε! Ζήτησε συγγνώμη από την Ξάνθη!

Σπάνια ακούμε τέτοιες δηλώσεις στα ελληνικά γήπεδα...

Ο Εμάνουελ Περόνε ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο χθεσινό ματς του Ηρακλή με την Ξάνθη, καθώς εκτός από την αποβολή του, δεν τήρησε και το fair play, προκαλώντας τον εκνευρισμό των Ακριτών.

Πάντως, ο Αργεντινός επιθετικός προς τιμήν του, βγήκε και ζήτησε συγγωνμή από τους παίκτες της Ξάνθης για την μη τήρηση του fair play, ενώ απολογήθηκε και στον κόσμο του Ηρακλή επειδή άφησε τον "Γηραιό" με αριθμητικό μειονέκτημα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους παίκτες της Ξάνθης για τη φάση του fair play.Δεν ήξερα τι έγινε στη φάση», τόνισε αρχικά στην "Arenapress" για να συνεχίσει σχολιάζοντας τη διαιτησία του Κύζα:

«Είναι μέσα στο παιχνίδι και έχουμε μάθει ότι θα πρέπει να παλέψουμε με πολλά πράγματα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί άφησα την ομάδα με δέκα παίκτες, δεν είναι σωστό αυτό. Δεν το έκανα επίτηδες, προσπάθησαν να δώσω τα πάντα κι έτσι μου βγήκε».

Τέλος, είπε: «Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια να τα δώσουμε όλα, θα τα παλέψουμε και όσο αντέξουμε και μακάρι μας βγει σε καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags