Facebook Pixel Αποθέωση Μπέντο από άσο του Ολυμπιακού!
| 2017-01-04 23:54:00

Αποθέωση Μπέντο από άσο του Ολυμπιακού!

Αποθέωση Μπέντο από άσο του Ολυμπιακού!

Κόντρα στην κριτική που δέχεται, ο ποδοσφαιριστής του βγήκε... μπροστά και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο, ενώ εξήγησε αναλυτικά πώς έχει βοηθήσει τους Πειραιώτες!

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την κρίση με τις αλλαγές προπονητών και τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκει την ταυτότητά του αναφέρθηκε ο Γιώργος Μανθάτης μετά τη νίκη επί του Αστέρα, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Μπέντο, τονίζω πως προσπαθεί πάρα πολύ να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες. 

Αναλυτικά:

«Δείξαμε μέταλλο πρωταθλητή και νικητή και κερδίσαμε τον αγώνα. Βγήκε η ένταση που υπήρχε στους πανηγυρισμούς, θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί και αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, μας δίνει ψυχολογία. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ διαβασμένος, με καλές τοποθετήσεις, η αμυντική τετράδα του λειτούργησε καλά στον χώρο και οι γραμμές άμυνας, επίθεσης και κέντρου ήταν πολύ σωστές, χωρίς να αφήνουν αποστάσεις.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε τόσους χώρους όσους θέλαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά προσπαθήσαμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος του αγώνα. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν κάποιες ανωμαλίες στον Ολυμπιακό, έφυγε ο προπονητής μας και ήρθε ένας άλλος, αποκλειστήκαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ, περάσαμε ένα μεταβατικό στάδιο. Ωστόσο πλέον βγάζουμε ξανά μέταλλο πρωταθλητή και δεν χαριζόμαστε στις άλλες ομάδες.

Πρώτος μου στόχος ήταν να δείξω καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, να κάνω τη διαφορά, να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή. Ο κ. Μπέντο εμπιστεύεται τους νέους ποδοσφαιριστές, τους δίνει ευκαιρίες, βλέπετε ότι ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος κι εγώ έχουμε ήδη αρκετές συμμετοχές, έχω φτάσει ήδη τις δέκα, πλέον ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και ο Νικολάου. Έχει καλή επικοινωνία και συναντιέται συχνά με τους προπονητές της Ακαδημίας για να συζητήσουν, υπάρχει πλάνο για το μέλλον.

Είναι πολύ καλό να σου δίνει ευκαιρίες ένας προπονητής στην πρώτη σου χρονιά, δεν περίμενα να φτάσω τις δέκα επίσημες συμμετοχές τόσο γρήγορα. Τα πάω καλά στις προπονήσεις, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και καθρέφτης μου είναι μόνο το γήπεδο. Ίνδαλμά μου από τον Ολυμπιακό ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι όταν αγωνιζόταν, έχω πάρει και αυτόγραφό του. Προσωπικά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζω χρόνια. Συζητούσαμε στου Ρέντη μετά την προπόνηση και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε στην 18αδα του Ολυμπιακού!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags