Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Ελευθερόπουλου για το... Playstation και την προπονητική!
| 2017-01-07 23:54:00

Φοβερές ατάκες Ελευθερόπουλου για το... Playstation και την προπονητική!

Φοβερές ατάκες Ελευθερόπουλου για το... Playstation και την προπονητική!

Διαβάστε τα λεγόμενα του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρει μια σημαντική νίκη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι η ομάδα του πήρε επιτέλους αυτό που δικαιούτω μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων που δεν κατέληξαν σε θετικά αποτελέσματα.

Επίσης, ο 40χρονος προπονητής έκανε ένα τρομερό σχόλιο για τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα τονίζοντας πως προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να σκέφτονται στον αγωνιστικό χώρο κι όχι να διώχνουν στα τυφλά την μπάλα αφού το ποδόσφαιρο του… Playstation έχει πεθάνει!

Τέλος, δήλωσε πως η πίεση είναι λογική αφού το επάγγελμα του προπονητή είναι το πλέον ανασφαλές στην Ελλάδα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Καλή χρονιά καταρχάς. Η ομάδα συνέχισε να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Καρισκακη που δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένοι για τη νίκη και είχα δουλέψει για σήμερα. Η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει. Μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να έχουμε δεχθεί καμία φάση και στη συνέχεια καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ για να φτάσουμε στη νίκη.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου σήμερα συνδυάστηκε μία πολύ καλή εμφάνιση με το τρίποντο που είχαμε τόση μεγάλη ανάγκη. Υποσχέθηκα στην κόρη μου τη νίκη και οι παίκτες μου έκαναν αυτό το δώρο για σήμερα που γιορτάζει. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να δεχθούμε κάποια φάση και στο σημείο που ήμασταν καλύτεροι ισοφαριστήκαμε. Το ποδόσφαιρο έχει διπλή όψη.

Δεν είμαστε από τις ομάδες που παίρνουν την μπάλα και διώχνουν την μπάλα στα τυφλά. Είναι λεπτό το σημείο όπου ο ποδοσφαιριστής πρέπει να καταλάβει τη φάση. Ο προπονητής θέλει να κάνει τον ποδοσφαιριστή πρώτα να σκέφτεται. Έχει πεθάνει το ποδόσφαιρο του Playstation. Το επάγγελμα απαιτεί χρόνο και στην Ελλάδα δεν σου δίνεται ο χρόνος . Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν επενδύονται τα πράγματα.

Το πιο ανασφαλές επάγγελμα στην Ελλάδα είναι αυτό του προπονητή. Αλλά μ’ αυτό πρέπει να ζήσουμε. Ξέραμε τι παίκτες χρειαζόμασταν και καλύψαμε γρήγορα τα κενά μας. Με τον Καυμενακη έχουμε την ίδια οπτική για . Περιμένω εσωτερικές μεταγραφές καθώς πιστεύω σε αυτούς που μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Όπως είναι ο Στανισλάβιεβιτς, ο Λούι, και άλλα παιδιά.

Για να είμαι ειλικρινής η οδηγιά στο ημίχρονο ήταν να πάμε σε αλλαγή πλευράς από δεξιά προς τα αριστέρα. Γιατί ο Μάνταλος είναι αρκετά γρήγορος και ο Κώστας Γιαννούλης δεν μπορούσε απέναντι του. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες μου τα κατάφεραν και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη που μας δίνει και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags