Facebook Pixel Το παρεάκι που κερδίζει και ο Ολυμπιακός που δεν είναι άτρωτος
| 2017-01-09 13:19:00

Το παρεάκι που κερδίζει και ο Ολυμπιακός που δεν είναι άτρωτος

Το παρεάκι που κερδίζει και ο Ολυμπιακός που δεν είναι άτρωτος

O Γιώργος Μασούρας μίλησε στον Sport24 Radio, για την πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε τι λένε εκείνος και οι συμπαίκτες του για τα μεταγραφικά δημοσιεύματα, ενώ διευκρίνισε τι εννοούσε ο Ανσαριφάρντ με τον πανηγυρισμό του

«Πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επειδή το παρεάκι που έχουμε είναι καλό συνήθως κερδίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Μασούρας.

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, ο οποίος παρουσίασε καλή εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Οι αγώνες με τις μεγάλες ομάδες είναι πιο κλειστά, τα κοιτάς με αμυντικό προσανατολισμό. Ο Παναιτωλικός προτίμησε να παίξει με εμάς πιο επιθετικά, για να βάλει πρώτος και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό. Αυτό είναι άλλωστε το στυλ μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας και να χτυπάμε στην κόντρα».

Για τα συχνά δημοσιεύματα που αναφέρουν παίκτες του Πανιωνίου και πως τα σχολιάζουν στα αποδυτήρια: «Δεν είναι εύκολο, αλλά όλα τα παιδιά έχουν διαφορετική προσωπικότητα και δεν ταράζεται η ηρεμία. Έχει δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα και περισσότερο το παίρνουμε στην πλάκα και χαιρόμαστε όλοι γι” αυτό, δεν μας ενοχλεί τόσο. Τον Ανσαριφάρντ ειδικά τον έχω τρελάνει στην πλάκα».

Για τον πανηγυρισμό του Ανσαριφάρντ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Εννοούσε ότι είναι εδώ. Και μετά τον ρώτησα κι εγώ για πλάκα «τι εννοείς ότι είσαι εδώ;»

Για το ταξίδι της επιστροφής από το Αγρίνιο: «Πιο πολύ ταλαιπωρηθήκαμε όταν πηγαίναμε και όχι τόσο στην επιστροφή».

Για τον πρώτο γύρο της Super League: «Εμείς συνεχίζουμε το πρωτάθλημα με το δικό μας στυλ. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, γιατί φαίνεται ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και όλα εξαρτώνται από την απόδοση μας».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πανιώνιος: «Το στυλ μας, είναι να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και να μην χάνουμε βαθμούς όπως πέρσι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Πιστεύω αυτό το κάνουμε. Και στην επίθεση, να καταφέρνουμε να σκοράρουμε πρώτοι με τις αντεπιθέσεις».

Για το αν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει: «Δεν θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Οι διεκδικητές πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ανακάμψουν. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τις αρετές του, αλλά δεν είναι και άτρωτος».

«Απαράδεκτη διαιτησία ακόμα και στην Ισπανία», είπε γελώντας όταν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα υποστηρίζει και απάντησε ότι είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα.

Για το ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Champions League: «Δεν χρειάζεται να το ρωτάτε, γιατί έχει δείξει η Μπαρτσελόνα ότι έχει την καλύτερη φόρμα στην διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags