Facebook Pixel "Με καλύπτει ο Ολυμπιακός"
| 2011-07-01 19:42:00

"Με καλύπτει ο Ολυμπιακός"

"Με καλύπτει ο Ολυμπιακός"

Σχολιάζοντας το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του, ο Κροάτης Νίκο Κράνιτσαρ, έδειξε θετικός στο να πιάσει... λιμάνι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

«Αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ του έχει επαφές με αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη. Απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Αν ισχύουν τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, είναι μεγάλο κλαμπ, με διαρκή παρουσία στο Champions League. Ξέρω πως αγωνίζονται πολύ καλοί παίκτες και αν υπήρχε κάποια πρόταση που με κάλυπτα θα ήμουν θετικός στο να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα» τόνισε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.

Ο 26χρονος επιθετικός αναζητά ομάδα που να τον καλύπτει αγωνιστικά, με την Τότεναμ να συζητά και την περίπτωση δανεισμού του, με τις Φιορεντίνα, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Ντιναμό Κιέβου να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον, αλλά τους Λονδρέζους να μην αποφασίζουν για την τιμή του.

«Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το κόστος μεταγραφής, κάθε μέρα ακούω και διαφορετικά πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Αυτό θέλω πραγματικά και αυτό θα επιδιώξω. Θέλω έναν σύλλογο που θα μου δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags