Facebook Pixel Έτσι έχασε ο ΠΑΟΚ το "κανόνι" απ' τον Ολυμπιακό - Αυτά έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι και έκλεισαν το deal!
| 2017-01-11 11:15:00

Έτσι έχασε ο ΠΑΟΚ το "κανόνι" απ' τον Ολυμπιακό - Αυτά έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι και έκλεισαν το deal!

Έτσι έχασε ο ΠΑΟΚ το "κανόνι" απ' τον Ολυμπιακό - Αυτά έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι και έκλεισαν το deal!

Πώς οι πρωταθλητές κατάφεραν να "καπαρώσουν" από τώρα τον τρελό γκολτζή; Γιατί ο Δικέφαλος ηττήθηκε κατά κράτος σ' αυτή τη "μονομαχία"; Ο Σκύλος έχει το παρασκήνιο!

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε παταγωδώς στην επιχείρηση "Πιέρος Σωτηρίου" και στην Κύπρο φούντωσαν ξανά τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει "καπαρώσει" ήδη τον σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ.

Οι αναφορές από το νησί δε στέκονται, πλέον, στα περί απόκτησης από πλευράς Ολυμπιακού απλά του "πρώτου λόγου" για τη μεταγραφή του παίκτη, αλλά σε σχεδόν βέβαιη συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για τη μετακόμιση του διεθνούς γκολτζή το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φήμες φούντωσαν για τα καλά στην Κύπρο από τη στιγμή που διακόπηκαν - κατά περίεργο, όπως λέγεται, τρόπο - οι συζητήσεις του ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του 23χρονου σέντερ φορ, ενώ ...λάδι στη φωτιά των φημολογιών ρίχνει και η χρονική συγκυρία που επέλεξαν από τον Πειραιά να διαψεύσουν κάθε σενάριο σχετικά με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Παράλληλα, όπως λέγεται στην Κύπρο, το πιο μεγάλο "όπλο" του Ολυμπιακού για τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι τόσο το οικονομικό (άλλωστε στον τομέα αυτό δεν υστερεί καθόλου ο ΠΑΟΚ) όσο τα έμψυχα ανταλλάγματα, που μπορούν να προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι και είναι σίγουρο ότι έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων!

Επιπλέον, στα "συν" της όλης υπόθεσης για τον Ολυμπιακό είναι ότι διαθέτει την πολυτέλεια να αφήσει για ακόμα 6 μήνες τον Σωτηρίου στον ΑΠΟΕΛ, τόσο γιατί έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του δύο ικανότατους σέντερ φορ όσο και επειδή δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενώ και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα στην Κύπρο και μετά να αποχωρήσει.

Ολο αυτό το "πακέτο" συνδυάζεται αρμονικά στη διάθεση του Ολυμπιακού να "καπαρώσει" από τώρα τον Σωτηρίου για το καλοκαίρι, γι' αυτό και στην Κύπρο, αλλά και σε κύκλους μάνατζερ, θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης από τη νέα σεζόν θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags