Facebook Pixel Τον έχασαν οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα και πάει Αγγλία με 11 εκατομμύρια!
| 2017-01-11 20:05:00

Τον έχασαν οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα και πάει Αγγλία με 11 εκατομμύρια!

Τον έχασαν οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα και πάει Αγγλία με 11 εκατομμύρια!

Τρομερή εξέλιξη στην καριέρα ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Παίρνει μεταγραφή εκατομμυρίων στην Έβερτον!

Δεν πάει πολύς καιρός από το περασμένο καλοκαίρι, τότε που το όνομα του Ισάακ Μπελφοντίλ έπαιξε έντονα στα ρεπορτάζ κυρίως του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ.

Ο Αλγερινός, η πορεία του οποίου ήταν πτωτική μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ, κατέληξε τελικά στη Σταντάρ Λιέγης την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Το πρώτο μάθημα για το τι παίκτη έχασαν οι τρεις ομάδες, ο Αλγερινός το έστειλε στο Europa League σκοράροντας δυο φορές σε ισάριθμα ματς κατά του Παναθηναϊκού.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνεχίστηκαν και πλέον δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος να πει «αντίο» στον βελγικό σύλλογο. Γιατί; Επειδή η Έβερτον κατέθεσε πρόταση 11 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του, την οποία η Σταντάρ δεν μπορεί να αρνηθεί. Συνεπώς, απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε ο Μπελοφντίλ να βρεθεί στην Πρέμιερ Λιγκ με «χρυσή» μεταγραφή, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα θα μπορούσε να έχει καταλήξει στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags