Facebook Pixel Δεν αντέχει άσος του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να τα βροντήξει - Εντολή στον μάνατζερ να του βρει ομάδα!
| 2017-01-11 21:18:00

Δεν αντέχει άσος του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να τα βροντήξει - Εντολή στον μάνατζερ να του βρει ομάδα!

Δεν αντέχει άσος του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να τα βροντήξει - Εντολή στον μάνατζερ να του βρει ομάδα!

Ραγδαίες εξελίξεις με ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου που βλέπει πλέον ότι ο Ίβιτς δεν τον υπολογίζει. Ποιες ομάδες είναι «ζεστές» για να τον αποκτήσουν... άμεσα!

Μπορεί ο Βλάνταν Ίβιτς να μην τον υπολογίζει και ιδιαίτερα, όμως στη Λατινική Αμερική έχει μεγάλο… σουξέ!

Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα, για τον οποίο έχετε ενημερωθεί εδώ και καιρό από το Sportdog πως «ψάχνεται» να φύγει από τον ΠΑΟΚ και έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να βρει ομάδα που θα καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά!

Όπως όλα δείχνουν, ο μάνατζερ του «Φάκου» έχει κάνει… καλή δουλειά, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ήδη οι Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπελγράνο (Αργεντινή), Κόλο Κόλο (Χιλή), Μιγιονάριος (Κολομβία) έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, που ο Ίβιτς τον έχει τρίτο στο μυαλό του για την κορυφή της επίθεσης πίσω από Αθανασιάδη και Κουλούρη!

Πάντως, ο ΠΑΟΚ μέσω του Μίχελ έχει ενημερώσει τον Περέιρα πως δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όμως φαίνεται πως ο Αργεντινός δεν έχει άλλη… υπομονή, βλέποντας από την αρχή της χρονιάς την βασική ενδεκάδα με το… κιάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι έχασε ο ΠΑΟΚ το "κανόνι" απ' τον Ολυμπιακό - Αυτά έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι και έκλεισαν το deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags