Facebook Pixel Έτσι «έφτιαξε» ο Ουζουνίδης τον «νέο Νίνη» - Οι ατάκες που έκαναν τον μικρό να τρελάνει κόσμο!
| 2017-01-12 22:45:00

Έτσι «έφτιαξε» ο Ουζουνίδης τον «νέο Νίνη» - Οι ατάκες που έκαναν τον μικρό να τρελάνει κόσμο!

Έτσι «έφτιαξε» ο Ουζουνίδης τον «νέο Νίνη» - Οι ατάκες που έκαναν τον μικρό να τρελάνει κόσμο!

Πώς ο Έλληνας τεχνικός "απογείωσε" τον νεαρό άσο Χατζηγιοβάννη πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο; Τι του είπε και τον έκανε να ...σηκώσει όλη τη Λεωφόρο στο πόδι;

Το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό δεν ήταν η νίκη, αλλά το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε την ευκαιρία στους πιτσιρικάδες της ομάδας να αγωνιστούν και να αποδείξουν ότι έχουν πολλά να δώσουν στο προσεχές μέλλον.

Εκτός από τον νεαρό Ευαγγέλου, που αγωνίστηκε ως στόπερ, έχοντας πολύ θετική παρουσία, ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος ως αλλαγή και τον πιτσιρικά Χατζηγιοβάννη, ο οποίος πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση, ενθουσιάζοντας αρκετές φορές το κοινό της Λεωφόρου.

Βέβαια, για να μπει μέσα ο μικρός μπαλαδόρος και να δείξει την αξία του, χρειάστηκε το φοβερό "ντοπάρισμα" του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος φρόντισε να τον "φτιάξει" για τα καλά λίγο πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

"Μπες μέσα και παίξε την μπάλα σου. Κάνε ό,τι θες, πάρε προσπάθειες, σα να είσαι στην προπόνηση και εγώ είμαι εδώ!", ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του Έλληνα τεχνικού στον νεαρό άσο, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λίγο έλειψε να σκοράρει και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο!

Γενικά, ο 20χρονος έδειξε να έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ενώ με την ορμή του ανάγκασε τους οπαδούς του Τριφυλλιού να τον αποθεώσουν, θυμίζοντας κάτι από τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει πριν από χρόνια στο ντεμπούτο του ο Σωτήρης Νίνης.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags