Facebook Pixel «Πάει για μέσο της Λάτσιο ο Ολυμπιακός» - Eξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς;
| 2017-01-13 00:02:00

«Πάει για μέσο της Λάτσιο ο Ολυμπιακός» - Eξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς;

«Πάει για μέσο της Λάτσιο ο Ολυμπιακός» - Eξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς;

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο ποδοσφαιριστή των «λατσιάλι». Τι μπορεί να σημαίνει αυτό σχετικά με την υπόθεση του «Μίλι»;

Η ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it» που ασχολείται με θέματα της Λάτσιο δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, με το οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ουρουγουανό αμυντικό χαφ των Ιταλών, Άλβαρο Γκονζάλες.

Πρόκειται για 32χρονο παίκτη, 66 φορές διεθνή με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης που δεν υπολογίζεται από τη Λάτσιο, καθώς έχει δοθεί δυο σερί σεζόν δανεικός (μια στην Τορίνο και μια στη μεξικάνικη Άτλας).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ουρουγουανός «ψάχνεται» να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έχουν προσεγγίσει τη Λάτσιο για την απόκτησή του, ωστόσο «αγκάθι» μέχρι στιγμής είναι οι υψηλές απαιτήσεις των Ιταλών, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτη που δεν υπολογίζουν.

Βεβαίως, εάν η παραπάνω είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, προκαλεί απορίες αφού ο Ολυμπιακός θεωρητικά δεν χρειάζεται ενίσχυση στον χώρο του κέντρου. Με δεδομένο, ωστόσο, ότι σήμερα κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν γίνει αποδέκτες προτάσεων με «τρελά» χρήματα από το εξωτερικό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η συγκεκριμένη εξέλιξη μας βάζει σε υποψίες για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags