Facebook Pixel Μελισσανίδης: "Τελειώστε το με Ντίας"!
| 2017-01-13 08:40:00

Μελισσανίδης: "Τελειώστε το με Ντίας"!

Μελισσανίδης: "Τελειώστε το με Ντίας"!

Σφόδρα ενοχλημένος με την κωλυσιεργία στο θέμα της απόκτησης του Αργεντινού φορ εμφανίζεται ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ... Το "μήνυμα" που έστειλε στον Μαϊστόροβιτς...

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ παραμένει εγκλωβισμένη στη διαμάχη του Χόρχε Περέιρα Ντίας με την Τζοχόρ, καθώς ο Αργεντινός φορ διεκδικεί περίπου 500.000 ευρώ ως δεδουλευμένα πέντε μηνών και παρότι αρχικά συμφώνησε με τους Μαλαισιανούς να εισπράξει τρεις μήνες, εκείνοι τελικά του παρουσίασαν στα χαρτιά μόνο τα χρήματα ενός μήνα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας πως παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντίας και των ανθρώπων που χειρίζονται τη μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώνεται, έστειλε σαφές και αυστηρό μήνυμα προς το επιτελείο της ΑΕΚ και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να… τελειώνουν!

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι βέβαιοι πως ο Ντίας μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό δεν θέλουν να κάνουν πίσω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο ο χρόνος πιέζει. Η επιλογή να κινηθούν δικαστικά μπορεί να δώσει τη λύση, αλλά είναι πολύ χρονοβόρα.

Σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή της πλευράς του παίκτη με την Τζοχόρ με την ελπίδα να υπάρξουν ευχάριστα, αλλιώς η ΑΕΚ αναγκαστικά θα στραφεί οριστικά σε άλλες λύσεις για τη θέση του φορ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags