Facebook Pixel Θέλει εκδίκηση ο Μπουχαλάκης
| 2017-01-13 14:15:00

Θέλει εκδίκηση ο Μπουχαλάκης

Θέλει εκδίκηση ο Μπουχαλάκης

O νεαρός μέσος των ερυθρολεύκων θέλει εκδίκηση από τον Πλατανιά και δήλωσε στη NOVA πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ανοίξει τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στη κάμερα της Nova για:

-το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης μετά την τελευταία αναβολή, αλλά δεν παύει να έχουμε μπει σε μια περίοδο που έχουμε πιο πολλούς και δύσκολους αγώνες. Προπονούμαστε γι’ αυτό και θα είμαστε έτοιμοι». 

-τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι στην καλύτερή του κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά τον ξέρουμε. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι στον Πλατανιά, κάνει καλές χρονιές. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην την ξαναπατήσουμε και να πάρουμε εκδίκηση για πέρσι».

-τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τους διώκτες του: «Όταν έχεις διαφορά 12 βαθμών είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, στα παιχνίδια της Ευρώπης και στο πρωτάθλημα, γιατί όχι, να μεγαλώσουμε τη διαφορά».

-τις κοντινές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων στη βαθμολογία, πλην Ολυμπιακού: «Υπάρχουν 10-12 ομάδες που είναι πολύ ανταγωνιστικές και φαίνεται από τη βαθμολογία. Είναι καλό να βελτιώνεται το πρωτάθλημα, αλλά όχι μόνο από τη δεύτερη θέση και κάτω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags