Facebook Pixel "Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό"!
| 2017-01-14 10:37:00

"Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό"!

"Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό"!

O Λευτέρης Χουτεσιώτης αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ παράλληλα, ο 22χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στο σημερινό ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 11η αγωνιστική της Super League.  

Αναλυτικά μίλησε για:

- την καλή αγωνιστική κατάσταση του Πλατανιά: «Πιστεύω πώς είναι σε μια από τις καλύτερες φάσεις του. Και τα προηγούμενα χρόνια μας είχε δείξει πώς είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος. Τους τελευταίους μήνες διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων χρόνων. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών για να μπορέσουμε να κερδίσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο».

- το γεγονός ότι πέρσι στα Χανιά μπήκε φρένο στο σερί των 17 νικών που είχε ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Ακριβώς αυτό θα ήθελα να τονίσω. Πέρσι ήταν η ομάδα που είχε "σπάσει" το σερί μας. Κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια ομάδα που έχει τη σωστή νοοτροπία και μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Για μας αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Πλατανιά όπως αντιμετωπίζουμε όλους τους άλλους αντιπάλους μας».

-την αναβολή του ματς με τον Άρη κι αν αυτό διευκόλυνε τους πρωταθλητές που έχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα: «Γενικά είχαμε μέσα στον Ιανουάριο ένα αρκετά "φορτωμένο" πρόγραμμα. Κακό ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι, αλλά ήταν και οι καιρικές συνθήκες τέτοιες και δεν ήταν κάποιος ανούσιος λόγος. Παρόλα αυτά ήταν μια ευκαιρία για μας να το εκμεταλλευτούμε ως ένα... ρεπό, για να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε πιο φρέσκοι και πιο δυναμικοί στο επόμενο ματς».

-τα ματς του Κυπέλλου που έχει αγωνιστεί: «Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση στην οποία έχουν την ευκαιρία και παίκτες που δεν παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν για να αγωνιστούν. Για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό. Σαν να παίζω έναν αγώνα πρωταθλήματος ή Europa League. Ήταν το ίδιο σημαντικό. Εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, δεν υπάρχει εύκολη διοργάνωση».

-τη θέση του τερματοφύλακα και την υπομονή που απαιτείται για να πάρει μια ευκαιρία: «Σίγουρα είναι μια θέση που απαιτεί αρκετή ωριμότητα, οπότε το έχουν συνδυάσει με τις ηλικίες που καθιερώνεται ένας τερματοφύλακας. Ειδικά στη χώρα μας είναι πιο μεγάλες, όσον αφορά την ηλικία. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή για έναν νέο τερματοφύλακα. Μεγάλη υπομονή και επιμονή ώστε να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής και να καταφέρει να καθιερωθεί από μικρή ηλικία».

-τα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τον απολογισμό:«Είναι ένα όνειρο, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Τα χρόνια έχουν περάσει τόσο γρήγορα, είναι 8-9 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Εύχομαι σε οποιοδήποτε παιδί να ζήσει αυτό που ζω και εγώ αυτή τη στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια τα έχω περάσει με τον καλύτερο τρόπο στον Ολυμπιακό, οπότε εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια».

-την προώθηση των νεαρών παιδιών από την Ακαδημία και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα Υποδομής: «Είναι μια καλή ευκαιρία και για αυτά τα παιδιά και για την ομάδα να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Και για τα παιδιά που έχουν μια τεράστια ευκαιρία και παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Κάτι που φαντάζει πολύ μακρινό για άλλα παιδιά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν και οι ίδιοι και να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον. Θα είμαι και εγώ ιδιαίτερα χαρούμενος».

-τις προσωπικές του επιδιώξεις και στόχους για τη νέα χρονιά: «Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα και τη σεζόν που διανύουμε αλλά και την επόμενη σεζόν. Περισσότερος χρόνος συμμετοχής θα ήταν το ιδανικότερο. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας με υπομονή και επιμονή και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags