Facebook Pixel Το «έγκλημα» Μπέντο και η ατάκα Φορτούνη στον πάγκο στο 2-2! Γιατί πανηγύρισαν την γκέλα στην ΑΕΚ
| 2017-01-14 22:45:00

Το «έγκλημα» Μπέντο και η ατάκα Φορτούνη στον πάγκο στο 2-2! Γιατί πανηγύρισαν την γκέλα στην ΑΕΚ

Το «έγκλημα» Μπέντο και η ατάκα Φορτούνη στον πάγκο στο 2-2! Γιατί πανηγύρισαν την γκέλα στην ΑΕΚ

Ο Πορτογάλος συνεχίζει τα… απίστευτα στον Ολυμπιακό, που πληρώνει τις εμμονές του. Τι συνέβη με τον Έλληνα άσο και γιατί χάρηκαν στην Ένωση με την γκέλα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός του Πάολο Μπέντο συνέχισε τα ματς θρίλερ και τα… δώρα, καθώς παρότι προηγήθηκε 0-2 στα Χανιά στο 13ο λεπτό με δύο γκολ του Ιντέγε, κατάφερε να ισοφαριστεί σε 2-2 από τον Πλατανιά πριν φύγει το ημίχρονο και τελικά να «πετάξει» δύο βαθμούς. Οι Πειραιώτες μάλιστα, παρότι είχαν ένα ολόκληρο 45λεπτο να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν, απείλησαν μόλις δύο φορές σοβαρά, ενώ την ίδια στιγμή, οι Κρητικοί έφτασαν τουλάχιστον δύο φορές πολύ κοντά στο 3-2…

Ο Πορτογάλος κόουτς, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του ματς, για πρώτη φορά εξέφρασε δημόσια τα παράπονα του για τους παίκτες του και κυρίως για την άμυνά του, καθώς ούτε ο ίδιος μπορούσε να πιστέψει πως το 1-2 του Γιακουμάκη, προήλθε από πλάγιο άουτ. Βέβαια, ο Μπέντο θα έπρεπε να σκεφτεί για ποιο λόγο συνεχίζει να παίζει ο Βιάνα, ο οποίος στην συγκεκριμένη φάση έχει κάνει αστείο λάθος (όπως και σε άλλες φάσεις), ενώ θα έπρεπε επίσης να προβληματιστεί, για ποιο λόγο επιμένει να μην θέλει μεταγραφή στόπερ τον Γενάρη!

Ο Ολυμπιακός σε όλα του τα παιχνίδια δέχεται γκολ με εύκολο τρόπο, ενώ δεν υπάρχει ματς που κάποιο από τα στόπερ να μην προσφέρει τουλάχιστον ένα «δώρο» στους αντίπαλους επιθετικούς. Το ίδιο συμβαίνει είτε παίζουν οι Μποτία – Ντα Κόστα είτε παίζουν οι Ρέσος – Βιάνα. Ωστόσο, κόντρα σε κάθε λογική, ο Κόουτς του Ολυμπιακού επιμένει να λέει, τόσο στις δηλώσεις του όσο και στις συζητήσεις με την διοίκηση, ότι δεν θέλει μεταγραφή αμυντικού!

Πάντως, ο Μπέντο δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν «ακούει», καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά και συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό, όταν το ματς ήταν 2-2, μία χαρά άκουσε τον Φορτούνη, ο οποίος βλέποντας το ματς να έχει «κολλήσει» στην ισοπαλία, του ζήτησε να πάει να παίξει στα πλάγια, καθώς το 4-4-2 δεν τον βόλευε καθόλου. Παρόλα αυτά, ούτε αυτή η αλλαγή βοήθησε τους Πειραιώτες, αφού ο Έλληνας άσος δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι σημαντικά στη ροή της αναμέτρησης.

Έτσι λοιπόν, το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Πλατανιάς πανηγύρισε μία τεράστια ισοπαλία (μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Λάρισα), η οποία σίγουρα θα έκανε χαρούμενους και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όχι γιατί θα πλησιάσουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά γιατί είδαν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Γιώργο Γιακουμάκη να… βγάζει φωτιές. Ο Έλληνας επιθετικός, που θα πάει στα Σπάτα από το καλοκαίρι, χόρεψε την άμυνα των Πειριαωτών και στα δύο γκολ της ομάδας του, καθώς στο 1-2 ακόμα τον… ψάχνει ο Βιάνα, ενώ στο 2-2 είναι αυτός που κερδίζει το πέναλτΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφορεί πρόβλεψη-βόμβα για την επόμενη ομάδα του Καρίμ – «Θα φύγει από Ολυμπιακό και θα πάει...»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags