Facebook Pixel Ο Κουρμπέλης ομολόγησε οτι... διαψεύστηκε
| 2017-01-15 23:35:00

Ο Κουρμπέλης ομολόγησε οτι... διαψεύστηκε

Ο Κουρμπέλης ομολόγησε οτι... διαψεύστηκε

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάτι που περίμενε να είναι αλλιώς, όμως εν τέλει διαψεύσθηκε...

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε εξέφρασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη NOVA, ενώ μίλησε και για την παρουσία τους στους «πράσινους». Παράλληλα, σημείωσε οτι "όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, περίμενα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό. Διαψεύστηκα, αλλά δεν μπορώ να πω τι έφταιξε γιατί είμαι νέος στην ομάδα"...

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Τα ντέρμπι κρίνονται στη λεπτομέρεια, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι μείναμε στο 0-0», ήταν τα πρώτα λόγια του μέσου των «πρασίνων».

Για το νέο του ξεκίνημα και το γεγονός πως αγωνίστηκε στο κέντρο και όχι στην άμυνα: «Έκανα το επόμενο βήμα, το περίμενα καιρό και θα κάνω ο, τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά και να βοηθηθώ. Ήταν επιλογή του προπονητή, τη σεβάστηκα και πάντα αυτό θα κάνω. Για κάθε παίκτη είναι καλό να μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, γιατί μπορεί να βοηθήσει περισσότερο».

Για το αν τον επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε: «Ξέρουμε όλοι πως ήμουν επιλογή του προπονητή. Πάντα οι προπονητές επικοινωνούν με τους παίκτες που θέλουν και αυτό έγινε και με μένα».

Γι α την εικόνα του ντέρμπι: «Σε ένα ντέρμπι κοιτάς κυρίως να είσαι σίγουρος και να βρεις την καλύτερη ευκαιρία για να τη χτυπήσεις. Όλοι περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία στα ντέρμπι. Είχαμε και πολλές απουσίες και επηρεάστηκε το παιχνίδι μας. Πρέπει να υπάρχει κορμός, για να παίζεις καλά. Παίξαμε καλά αμυντικά, αλλά κάναμε και φάσεις μπροστά. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και να πάρουμε το παιχνίδι».

Τέλος, ανέφερε: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, περίμενα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό. Διαψεύστηκα, αλλά δεν μπορώ να πω τι έφταιξε γιατί είμαι νέος στην ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags