Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στη Θεσσαλονίκη - Χαμός με τον υπάλληλο του Μπουτάρη που ξεφτιλίζει τον Σαββίδη!
| 2017-01-17 23:42:00

Απίστευτα πράγματα στη Θεσσαλονίκη - Χαμός με τον υπάλληλο του Μπουτάρη που ξεφτιλίζει τον Σαββίδη!

Απίστευτα πράγματα στη Θεσσαλονίκη - Χαμός με τον υπάλληλο του Μπουτάρη που ξεφτιλίζει τον Σαββίδη!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία τον Ιβάν Σαββίδη. Ένας υπάλληλός του όμως, τον ξεφτιλίζει…

«Πιστεύω και ωριμάζει μέσα στο μυαλό μου ότι αργά ή γρήγορα θα ανακηρύξουμε τον Ιβάν Σαββίδη επίτιμο δημότη της πόλης» δήλωσε για τον Ιβάν Σαββίδη σε συνέντευξή του στο τελευταίο φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας Thessnews, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ τον περασμένο Μάρτιο σε δηλώσεις του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, είχε πει: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη. Ό,τι ζητήσει, θα γίνω χαλί να με πατήσει...".

Την ίδια στιγμή όμως, υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεφτιλίζει σε καθημερινή βάση τον Ιβάν Σαββίδη, σε ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει παρανόμως λόγω ασυμβίβαστου, σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για υπάλληλο του τομέα καθαριότητας που με το παρατσούκλι «Καμόρα» διατηρεί εδώ και χρόνια εκπομπή στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρεται με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον Ιβάν Σαββίδη, είτε ευθέως είτε με ξεκάθαρα υπονοούμενα, προσβάλλοντας την επιχειρηματική του υπόσταση.

Το όλο θέμα έχει ενοχλήσει πολλούς στη Θεσσαλονίκη και ενώ ήδη υπάρχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος του συγκεκριμένου υπάλληλου του Δήμου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το ζήτημα έφτασε σήμερα και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Πολλοί είναι πάντως αυτοί που πιστεύουν πως ενώ ο προϊστάμενός του γνωρίζει πως υπάλληλός του κάνει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, κάνει τα… στραβά μάτια τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης χρηματοδοτεί πολλές ενέργειες του Δήμου με κοινωφελή χαρακτήρα, με τελευταία τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Πλατείας Αριστοτέλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags