Facebook Pixel Ο Ζοτς καθάρισε με τον «δικό του» Γκάμπριελ τον ΠΑΟ – Άσχημα πλέον τα πράγματα για το Τριφύλλι!
| 2017-01-19 22:58:00

Ο Ζοτς καθάρισε με τον «δικό του» Γκάμπριελ τον ΠΑΟ – Άσχημα πλέον τα πράγματα για το Τριφύλλι!

Ο Ζοτς καθάρισε με τον «δικό του» Γκάμπριελ τον ΠΑΟ  – Άσχημα πλέον τα πράγματα για το Τριφύλλι!

Γιατί έχασε με κάτω τα χέρια ο Παναθηναϊκός στην Πόλη; Η κίνηση ματ του Ομπράντοβιτς, ο μόνος που διασώθηκε και η πρόβλεψη για την τελική του κατάταξη στην Ευρωλίγκα.

Μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές του βραδιές βίωσε απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς η ήττα με τέτοια διαφορά και χωρίς αντίσταση, δεν είναι και κάτι συνηθισμένο για αυτή την ομάδα.

Σχεδόν ίδιο λοιπόν, με το παιχνίδι του ΣΕΦ της Δευτέρας ήταν το Φενέρ-Παναθηναϊκός, μόνο, που ο σημερινός Παναθηναϊκός ήταν ο Ολυμπιακός της Δευτέρας! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκε λυσσαλέα στο παρκέ και φάνηκε από την αρχή ότι στόχος της δεν ήταν απλά η νίκη, αλλά και η κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα.

Αυτό ουσιαστικά παραδέχθηκε και ο Σλούκας αμέσως μετά τη λήξη, όπου έκανε λόγο για ματς «ζωής ή θανάτου», ενώ και η… δίψα των παικτών της τουρκικής ομάδας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τα έλεγε όλα.

Έτσι λοιπόν, η Φενέρ τα κατάφερε, αφού έπαιξε σωστό μπάσκετ, είχε πάθος, είχε και έναν παίκτη, που δεν τον περίμενε ο Παναθηναϊκός. Τελευταία στιγμή ο Εκπε Ουντό αποφασίστηκε να μην παίξει λόγω τραυματισμού και τον χρόνο του πήρε ο 23χρονος Αχμέτ Ντουβερίογλου, ένας παίκτης με πενιχρή μέχρι σήμερα συμμετοχή.

Ο Ντουβερίογλου έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του και βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του, ώστε να έρθει η εύκολη νίκη της Φενέρ. Ο Ντουβερίογλου ήταν πέρυσι στην Εφές και είναι μισός Τούρκος, μισός Ιορδανός.

Ο Παναθηναϊκος ήταν εκτός τόπου και χρόνου, και μόνο ο Τζέιμς προσπαθούσε να περισώσει την κατάσταση. Πλέον δεν είναι εύκολο να διεκδικήσει το πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags