Facebook Pixel Το συγκινητικό μήνυμα Ομάρ για το "αντίο" στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-20 19:25:00

Το συγκινητικό μήνυμα Ομάρ για το "αντίο" στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Το συγκινητικό μήνυμα Ομάρ για το "αντίο" στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ο Νορβηγός αποχαιρετά το Λιμάνι για να παίξει ως δανεικός στη Χαλ και έδειξε την ευγνωμοσύνη του για τα χρόνια που πέρασε στον Πειραιά.

Ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του Ομάρ Ελαμπντελαουί τη φετινή σεζόν ανάγκασε τον Ολυμπιακό να αποδεχθεί την πρόταση της Χαλ για τον διεθνή παίκτη, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να σταλεί ως δανεικός στην Αγγλία για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Ομάρ θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τον κόσμο της μέσα από ένα μήνυμα στο Instagram.

ONορβηγός ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πανηγυρίζει δείχνοντας το σήμα του Ολυμπιακού, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

«Μετά από 2,5 καταπληκτικά χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κερδίσαμε τρόπαια μαζί και εκπλήρωσα ένα από τα όνειρά μου παίζοντας στο Champions League, τώρα που δίδεται η ευκαιρία να εκπληρώσω ακόμη ένα παίζοντας στην Premier League. Θα είμαι τους επόμενους έξι μήνες στη Χαλ. Η καρδιά μου θα συνεχίσει να είναι με τον Ολυμπιακό. Τα καλύτερα για το υπόλοιπο της χρονιά στη μάχη για τον 44ο τίτλο.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην τεράστια πρόκληση που έχω στα χέρια μου προσπαθώντας να βοηθήσω τη Χαλ να πετύχει το στόχο της παραμονής».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags