Facebook Pixel «Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις με κάποιες ομάδες…»
| 2011-01-13 18:50:00

«Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις με κάποιες ομάδες…»

«Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις με κάποιες ομάδες…»

Στην διαιτησία και στον διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζονται ορισμένες ομάδες στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος θεωρεί πως ο Άρης θα έπρεπε να πάρει την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
 

Ο έμπειρος μέσος των «κίτρινων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και για την προσωπική του απόδοση.

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Γάλλος στάθηκε στην απουσία του ίδιου από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, σημειώνοντας:«Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να παίξω, αλλά έπρεπε να εκτίσω την ποινή των καρτών. Τώρα, ωστόσο, πρέπει να σκεφτούμε τον Πανιώνιο και το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη είπε: «Απογοητεύτηκα πολύ, γιατί η ομάδα μου πάλεψε και έπρεπε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν κι αυτά όταν παίζεις με κάποιες ομάδες. Τώρα, πλέον, κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Σε ερώτηση αν ο ίδιος θεωρεί ότι θα μπει η ομάδα στα playoffs, σχολίασε:

«Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε νομίζω ότι θα είμαστε στα playoffs. Είναι μεγάλος στόχος και πρέπει να δουλέψουμε γι’ αυτόν. Νομίζω, όμως, ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να τον υλοποιήσουμε».

Τέλος, για το αν έχει ξεδιπλώσει τις αγωνιστικές του ικανότητες και αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του, ο Ρικάρνοτ Φατί δήλωσε:«Δεν έχετε δει ακόμη τις πραγματικές μου δυνατότητες. Μπορώ να δώσω παραπάνω. Θέλω να βάλω περισσότερα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags