Facebook Pixel Ίβιτς ή Χριστοβασίλης είναι ο Τσίπρας
| 2017-01-24 12:32:00

Ίβιτς ή Χριστοβασίλης είναι ο Τσίπρας

Ίβιτς ή Χριστοβασίλης είναι ο Τσίπρας

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα ‘χωσε στον Χριστοβασίλη. Της πλάκας ιστορία, για να κάνουμε ταμείο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ τα ‘χωσε στον Ίβιτς.

Της πλάκας ιστορία, για να κάνουμε ταμείο. Βγήκε τίποτα απ’ αυτόν τον καβγά; Τίποτα. Θα βγεί κάτι; Ούτε πορδής σκνίπας.

Και επειδή κάνουμε ταμείο να μη λησμονήσουμε τα ρέστα. Δηλαδή; Δεν υπάρχει καμία σημασία εάν ο Ίβιτς έχει δίκιο. Εάν ο Χριστοβασίλης δεν έχει άδικο.

Γίνεται πρωθυπουργός ο Τσίπρας, και δεν απευθύνομαι στους καπετάν μαλάκες. Όχι, η κουβέντα γίνεται για την πλειοψηφία, για τους απλούς, τους κανονικούς πεοκρούστες. Ο Τσίπρας, λοιπόν, εξελέγη κυβερνήτης για να βρίζει τον Μιτσοτάκη; Τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Τον Μεϊμαράκη και τον Θεοδωράκη. Όχι, βέβαια.

Οι μαλάκες που ψήφισαν πρωθυπουργό τον Αλέξη μας, τον όποιον άλλον παραμύθη, το έκαναν για να βάλει μια τάξη, να νοικοκυρέψει τα πράγματα. Όχι, γαμώ το στανιό μου να αμολάει μπινελίκια στους αντιπάλους. Αυτή η δουλειά δεν είναι άξια για να την πληρώνεις.

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, πήρε το τρίποντο. Αυτό, μάλιστα, μετράει. Το άλλο, με την κοινοβουλευτική αντιπαράθεση Ίβιτς- Χριστοβασίλη τι κέρδισα; Ένα σώου που δεν αξίζει ούτε καπίκι. Χαίρετε.

Οι μεταγραφές έχουν το ανεκδοτάκι τους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags