Facebook Pixel Άγαλμα ο Ρικέλμε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-07-03 12:06:00

Άγαλμα ο Ρικέλμε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Άγαλμα ο Ρικέλμε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έκανε η Μπόκα Τζούνιορς, το οποίο θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας. «Γεννήθηκα οπαδός της, θα πεθάνω οπαδός της», δήλωσε ο Αργεντινός άσος με δάκρυα στα μάτια.

«Αυτό είναι πάρα πολύ για μένα, δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξεχάσω. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες. Γεννήθηκα οπαδός της Μπόκα και θα πεθάνω οπαδός της Μπόκα», δήλωσε συγκινημένος ο Ρικέλμε και μετά από λίγο ξέσπασε σε λυγμούς:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που με έκανε Μπόκα. Όταν ήμουν μικρό παιδί με ονειρεύτηκε με αυτή τη φανέλα, να μπαίνω σε αυτό το γήπεδο και να γίνω μία ημέρα πρωταθλητής. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω μία ημέρα σαν αυτή. Θα είμαι για πάντα σε αυτό το σύλλογο, που είναι αυτός που αγαπώ. Για μένα το να φοράω τη φανέλα της Μπόκα είναι σαν να φοράω τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής».

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στους οπαδούς του: «Για τους οπαδούς έλεγα πάντα ότι είναι τρελοί, τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας δώσω πίσω αυτό που προσφέρετε».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags