Facebook Pixel Για την... άνοδο μίλησε ο "Αναστό"
| 2017-01-25 23:35:00

Για την... άνοδο μίλησε ο "Αναστό"

Για την... άνοδο μίλησε ο "Αναστό"

Ο τεχνικός του Άρη μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Superleague

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Βοήθησε ο κόσμος με τις φωνές του για να αποκτήσει ρυθμό. Έτσι τον θέλουμε και τον περιμένουμε το Σάββατο. Ξέραμε από τη στιγμή της κλήρωσης ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Προσωπικά κρατάω την τρομερή διάθεσή μας να τρέξουμε και όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν έχεις περισσότερη διάθεση, δεν έχεις τύχη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εμείς είχαμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι. Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει. Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει. Ο Άρης πρέπει να ανέβει. Ο δικός μας στόχος είναι ότι ο Άρης πρέπει να ανέβει. Ο κόσμος του Άρη δεν μπορεί να περιμένει. Έχει αγανακτήσει. Αυτά τα παιχνίδια για μας έχουν μόνο κέρδος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εμείς θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος».

Για το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, απάντησε: «Επειδή τον έχω δει τον Ολυμπιακό. Το στιλ του είναι να βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα η άμυνα να ανεβαίνει ψηλά. Αυτό όμως αφορά τον Ολυμπιακό. Έτσι πρέπει να παίζουν οι μεγάλες ομάδες».

Σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια οριστικής συμφωνίας με τον Στάθη Ταυλαρίδη, απάντησε: «Αυτόν τον ενάμιση χρόνο, αν ένας παίκτης δεν υπογράψει… Τι σημασία έχει; Το καλοκαίρι υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις. Αν ένας παίκτης δεν υπογράψει και δεν τοποθετηθεί επίσημα η ΠΑΕ, δεν μπορώ εγώ να πω κάτι. Μη γράφουμε κάτι που φανταζόμαστε. Κουράστηκα και βαριέμαι να διαψεύδω πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Σχετικά με τις επιλογές που έκανε στην 11αδα και τη χρησιμοποίηση των Σόουζα, Γκαρσία, είπε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να βάλουμε ορισμένους παίκτες. Ξέρετε ότι έχουμε ένα παιχνίδι. Μας όρισαν να παίζουμε παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Άρα θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα από όλους τους παίκτες. Ο Πίτου γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ο Ούγκο θέλει να την μάθει. Προσωπικά με ενδιαφέρει η διάθεση και η ομάδα είχε διάθεση και μυαλό».

Tέλος, σε ερώτηση για το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες, είπε: «Έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός πίεζε από την αρχή. Οι επιλογές έγινανη βάσει του αριθμού των αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Το ξαναλέω… Και τελικό Κυπέλλου να παίξουμε, αν δεν πάρουμε την κατηγορία είμαστε αποτυχημένοι. Κι εδώ θέλω να είμαι επιτυχημένος και να φύγω μέρα, όχι νύχτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags