Facebook Pixel EΠΙΚΟΣ Ρόβας! "Είμαι φίλος με τον Τίκα, δεν ξέρω γιατί με απέβαλε"!
| 2017-01-26 13:39:00

EΠΙΚΟΣ Ρόβας! "Είμαι φίλος με τον Τίκα, δεν ξέρω γιατί με απέβαλε"!

EΠΙΚΟΣ Ρόβας! "Είμαι φίλος με τον Τίκα, δεν ξέρω γιατί με απέβαλε"!

Άστραψε και βρόντηξε ο μέσος του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό! Η αποκάλυψη που έκανε για τον διαιτητή Τίκα και το σχόλιο για το πέναλτι! Φοβερή ατάκα και για τη ρεβάνς!

Ο Ρόβας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε και στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα. Επεσήμανε ότι ήταν πέναλτι η φάση του 52ου λεπτού, αλλά και χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του.

Για το χθεσινό ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό

«Το είδε και χθες όλος ο κόσμος ότι ο Άρη ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει, η θέση του είναι εκεί. Στη Football League υπάρχουν αρκετές ομάδες που βγάζουν κομπλεξ απεναντί του και δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Δεν έχει καμία σχέση η Σούπερ Λίγκα με τη Football League. Ένας καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει το ταλέντο του στη FL.

Τον Αρη δεν τον βοηθούν οι διαιτητές στη FL. Και όταν λέω δεν τον βοηθούν εννοώ ότι δεν τον βοηθούν να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ και όλοι στην ομάδα αυτό που θέλουμε είναι 50-50.

-για την αποβολή του:
Ό,τι και να γινόταν από την στιγμή που πήρα την κάρτα στην αρχή του αγώνα, κάποια στιγμή θα έπαιρνα και την άλλη. Δεν έπρεπε να τη δώσει. Και ο Τίκας είναι φίλος μου… Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια πόλη, βγαίνουμε για καφέ.

-για το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Άρης:
«Φυσικά ήταν πέναλτι 100% και αποβολή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να πάρει σφυρίγματα για να κερδίσει. Αυτή είναι η γνώμη μου.

-εάν ο Αρης έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από το χθεσινό ματς:
Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήμασταν πιο παθιασμένοι από τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, θα το δείτε.

Ο Αναστόπουλος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει και το Καραϊσκάκη και έχει πάρει αποτελέσματα εκεί και θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags