Facebook Pixel Σοβαρά, ρε παιδιά; Εκεί θέλει να παίξει μπάλα ο Μπερμπάτοφ!
| 2017-01-26 19:50:00

Σοβαρά, ρε παιδιά; Εκεί θέλει να παίξει μπάλα ο Μπερμπάτοφ!

Σοβαρά, ρε παιδιά; Εκεί θέλει να παίξει μπάλα ο Μπερμπάτοφ!

Η καριέρα του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο...

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η τελευταία είδηση που ήρθε στο φως προκαλεί... στεναχώρια.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για τεράστιο επιθετικό, ακόμα και στη δύση της καριέρας του, όμως το να ακούγεται ότι συζητάει με την Αμέρικα Ντε Κάλι από την Κολομβία είναι τουλάχιστον τραγικό.

Ο Βούλγαρος επιθετικός θα μπορούσε να βρει ομάδα, ακόμα και μικρότερης δυναμικότητας, αλλά τουλάχιστον στην Ευρώπη ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Κολομβίας.

«Είναι αλήθεια ότι μετέφερα στην Αμέρικα την πιθανότητα να φέρουμε τον Μπερμπάτοφ. Έχει πολλές πιθανότητες, γιατί το ποσό που ζητά είναι εντός προϋπολογισμού της ομάδας. Μίλησα με τον Τούλιο Γκόμες (σ.σ πρόεδρος της ομάδας), ο οποίος ήδη γνωρίζει το κόστος της μεταγραφής και έχει δώσει το οκ.

Το μόνο που μένει είναι η έγκριση του Ερνάν, να μας πει εάν θέλει ή δεν θέλει τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να 'χει, οι συζητήσεις μας με τον ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής και μέλος της Αμέρικα ντε ΚάλιΧουλιάν Βάσκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags